• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

je nekde rozepsano co vse jde upravovat v ramci "kódování komfortních funkcí" (nebo jak tomu spravne rikat)?
konkretne pro BM 88kW (PE)
vim o deaktivaci i-Stopu, doufam ve sklapeni zrcatek pri zamceni, stahovani oken pres DO ale netusim co jde jeste namyslet...
(fulltext search mi nic nenasel)
BM i-Stop, zamykání po rozjezdu/vyřazení z P, headlight off timer, Find My Car (jen auta s bezklíčem).

BM i-Stop, zamykání po rozjezdu/vyřazení z P, headlight off timer, Find My Car (jen auta s bezklíčem).
diky
casem budu urcite mit zajem o chip+i-stop ta odezva na plyn mi prijde zoufala...
dala by se sehnat i karta pro navigaci? budto tam nikdy nebyla nebo ji majitel nebo bazarnici vytahli

Je to pro blbý Američany, co hledají auto na parkovišti. Při zamčeném autě 2x rychle stiskneš na ovladači zamykání a auto zatroubí.

Náhodou už se mi to kolikrát hodilo v podzemním parkovišti. Krásně se jde za zvukem klaksonu Mazdy

Mazda 3 BN

Na jih Moravy ano, ale na jih Čech zatím ne. Nicméně chystám se.
A kdy to tak orientačně bude? Jak jsem ti psal koncem jara tak sme dali dohromady skupinu 4-5 zájemců…. Yari už za tebou byl v Praze no a ty ostatní nevím, Michall stále chce a já taky.

Není čas, věnuji ho manželce... Myslel jsem, že pojedu, ale pak mě skolila chřipka.

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk

A kdy to tak orientačně bude? Jak jsem ti psal koncem jara tak sme dali dohromady skupinu 4-5 zájemců…. Yari už za tebou byl v Praze no a ty ostatní nevím, Michall stále chce a já taky.
Já se taky stále hlásím?

shr3k vidíš tak jsme stále minimálně 3 na jihu Čech.
Vem manželku sebou, řekni, že jedete na výlet podívat se na krásy jižních Čech a uděláte si malou zastávku a při ní tady přehraješ 3 auta naráz. ?

Kdybychom neměli plný kalendář, tak by to šlo.

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk

Mazdar, tak minulý úterý návštěva u shr3ka, na otočku. Nahrání Stage1 N98, deaktivace istopu a odemčení funkcí. Stage1 je fajn - teda jestli nefunguje placebo efekt :D reakce na plyn lepší a auto zní a táhne lépe už od nějakých 2200 otáčkách, což předtím chybělo. Za mě tedy spokojenost. Istop, to je prostě lahoda, už nemusím po každém nastartování vypínat. Odemčení funkcí, kapitola sama o sobě. Zatím mi funguje jen automatické zamčení vozu při rozjezdu. Mám rádio od Sinosmart a ač tam jsou možnosti pro různá nastavení například zamykaní nebo zvuk při odemčení, nic mi nefunguje. Má s tím někdo zkušenost?

Ahoj shr3ku ??

Chcel by som sa ťa opýtať , sme dvaja záujemcovia (Mazda 3 BM a 3 BN 88kw obe) o zvýšenie výkonu , deaktivaciu I-stopu.
Bolo by možné ešte do zimy prísť za tebou do Čiech ?
Máme sa registrovať cez úvodný formulár ?

S pozdravom Rasťo a Rasťo ?

ND2 stock setup pouze 10-15 PS.
Nemáš to v ceníku, už jsi to neudělal?
Jsou úpravy od VVT stejné jako u ND1?
+10 pouze s VVT a +15 předem?

Uvažuji o prodeji své mazdy3 a pořízení MX-5 ND2.
Někteří lidé mi říkají, abych vzal ND1, protože nových 184 koní je obtížné zmapovat a jsou zde problémy.

Nemáš to v ceníku, už jsi to neudělal?
Jsou úpravy od VVT stejné jako u ND1?
+10 pouze s VVT a +15 předem?

Uvažuji o prodeji své mazdy3 a pořízení MX-5 ND2.
Někteří lidé mi říkají, abych vzal ND1, protože nových 184 koní je obtížné zmapovat a jsou zde problémy.
Když ND1, určitě bych kupoval s VIN 300000- a vyšším - větší ventily jako u ND2.

Podobná vlákna

Odpovědi
224
Zobrazení
35K
Back