Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
zvedl výkon ze 107kw na 129 kW … krásné to už táhne od spodu
Asi jo,ale je tam více věcí co se tam udělalo,nastavení na benzín min 98 atd,nejsem odborník na tohle,to ti musí někdo jiný říct nebo si o tom přečístNeboli tie slabsie verzie orezane iba hore a zvysok bol rovnaky, ako na nepriskrtenom motore?
Odemčeno na kolik?Mazdár všem. Tak od soboty mám od mistra @shr3k taky odemčeno Navíc mi aktivoval automatické zamykání dveří a naopak trvale deaktivoval i-stop, který je teda momentálně díky údajně mrtvé baterce podle auta stejně neaktivní. Zatím s autem najeto 50 km jen v SO domů, takže zatím nemůžu moc hodnotit změny, ale těším se na každou další jízdu. Dneska jsem teda v práci druhým autem, takže uvidíme od zítra Mějte se nádherně a @shrekovi ještě jednou děkuji
Tam není nic odemčeno, tam nejsou žádné limitery, to je regulérní Stage 1 - co se upravuje, popsal @Polsonside . @Theodorek nemá tak agresivní předstih, protože jezdí na N95. Plus 10-15 Nm konstatně a tím pádem 10-15 koní na vršku.Odemčeno na kolik?
Bože lidi.. Máte to v prvním příspěvků Chudák schr3k.Zdravím,
mám 2.0 121 kW v Mazdě 6 z června 2015. Je možné odemknout výkon, pokud ano na jaké hodnoty. Měl bych zájem o tento proces,kam s tím mohu přijet?
Díky.
Po shrekově úpravě jsem vytáhl 220 tacho 210gps m3 BM 88kw
Mazda 3 BN