Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Myslím že 2.5 má upraveno @Reddwarf ale jistý si nejsemMazdár, máte někdo úpravu 2,5 benzínu 143kw? Koukal jsem, že sh3k nabízí i tento motor a v tabulce je až 153kw (pro 98 oktan). Trochu by mě zajímalo chování s 95+vif, co nyní tankuji a event spotřeba. Díky. Ve fóru jsem zatím nenašel, že by tento motor někdo měl zatím upraven.
Ano, tam jsme dělali jen potlačení množství EGR na plný plyn, pedál plynu a omezovač +300 (a optimalizace příslušné oblasti variabilního časování ventilů) myslím. S předstihem se nijak nehýbalo.mám, ale je to jen lehce poladěno, protože u nás je problém v okolí sehnat 98 za rozumnou cenu..takže to Shr3k jen vyladil s 95 a to velké zázraky čekat nelze
Já mám z téže doby poladěnou 3BP a rád bych se zeptal na to saméDobrý den zdravím všechny a především Shr3ka byl jsem na odemčení v létě 2021 ve Zlíně auto jezdí super jen se chci zeptat jestli od té doby nedošlo k nějakým zásadní vylepšením softwaru a tedy zda by nebylo dobré udělat nové úpravy na mojí CX3.Jedím na verva 98. Děkuji.
Nijak. Snad jen, že umím zavřít EGR elektronicky.Ta uprava na N98 pri L motoroch sa nejak odlisuje od upravy L motorov co mam z roku 2021 alebo 2020 ?
Ano s jedním členem zde, co už poslal CW sousedovi a má 3 MPS, jsme odladili 98 oktan a další člen z Brna nalogoval 95 oktan. https://www.mazdaklan.cz/threads/chiptuning.4148/page-6Zdarec existuje i nejaky chip na M5 2.0 disi?Diky.