• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Odemčení výkonu u řídících jednotek motorů Skyactiv-G, Skyactiv-D (chiptuning, i pro RF, R2, LF, L5, L3 a ostatní)

Rád bych také moc podělkoval @shr3k za perfektní akci s úpravou na Sky-D. Radost sledovat tu symfonii s počítačem ;)
Vypnutý i-stop, nastavené zadní LED blinkry, deaktivované oba EGR a u toho nesměla chybět také úprava výkonu a odezvy na plyn.
Auto jede teď o poznání lépe, hlavně co se týká rychlé odezvy na plyn, kdy na pedál není potřeba tolik šlapat. Prostě absolutní paráda a radost ;)
Všem jednoznačně doporučuji ;)

@Natural Co se prosím tě nastavuje na zadních LED? Ta úprava odezvy plynu mě taky zajímá ? o té se mi Shrek ani nezminoval, asi je čas na další návštěvu ?

Celkem by mě taky zajímala odpověď k těmto dvěma nastavením. Já bych třeba rád věděl od @shr3k jestli ten plyn nebo průběh točivého momentu nejde nějak jemně doladit? Auto jede krásně. Ale pokud slapnu na plyn a nechám jej jít do plných otáček tak se na dvou místech jakoby nadechne a trhne jakože má ještě sílu. Mě by více vyhovovalo kdyby to stoupalo naprosto lineárně až do omezovace. Otázka je, jestli tohle lze vůbec nějak ovlivnit.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Co se prosím tě nastavuje na zadních LED?
Pokud byly v blinkrech žárovky a změní se za LED, tak je nutno LED dovybavit odpory, aby neblikaly rychle. Nebo změnit konfiguraci SW a potom je možno mít instalovány LED moduly bez odporů a budou blikat normální rychlostí (vyšší výbavy totiž mají kompletní zadní svítilny v LED).

@Natural Co se prosím tě nastavuje na zadních LED? Ta úprava odezvy plynu mě taky zajímá ? o té se mi Shrek ani nezminoval, asi je čas na další návštěvu ?
Nastavují se u GL FL wagon v jednotce, aby blikaly tak jak mají i bez odporu ;)

Celkem by mě taky zajímala odpověď k těmto dvěma nastavením. Já bych třeba rád věděl od @shr3k jestli ten plyn nebo průběh točivého momentu nejde nějak jemně doladit? Auto jede krásně. Ale pokud slapnu na plyn a nechám jej jít do plných otáček tak se na dvou místech jakoby nadechne a trhne jakože má ještě sílu. Mě by více vyhovovalo kdyby to stoupalo naprosto lineárně až do omezovace. Otázka je, jestli tohle lze vůbec nějak ovlivnit.

Ne, sériové napadení jen potlačí moment tak, aby byl vyhlazený.

Pokud byly v blinkrech žárovky a změní se za LED, tak je nutno LED dovybavit odpory, aby neblikaly rychle. Nebo změnit konfiguraci SW a potom je možno mít instalovány LED moduly bez odporů a budou blikat normální rychlostí (vyšší výbavy totiž mají kompletní zadní svítilny v LED).
Sedan GL FL má LED, použije se konfigurace pro sedan. Kombi má vždy žárovky.

To nechci. To mi nevyhovuje. Ale myslel jsem, že to jde vyhladit i na té atmosféře

To ale ovlivní křivku výkonu nebo to bude až nerozpoznatelne? Je to pro mě jen detail ale určitě by to bylo příjemnější..

Ano ovlivní, pomocí omezovače škrtící klapky se sníží moment (tím pádem i výkon) tak, aby to bylo vyrovnané.

Za mne dnes také mnohé díky @shr3k , velice operativní domluva a vyřízení (upgrade M3 2 2018 z G120 na G160 a spousta dalších bonusem).
Plus velice ochotná odpověď na spoustu neználkovských dotazů.

Tak přátelé jedu od @shr3k a jednou větou …kurva to je blazinec… Mazda cx30 g122 nyni ani nevim kolik tam je géček, ale tohle auto přestalo byt autem rodinným a kultivovaným. Do dnešního dne jsem byl řádný řidič ? Ted se ze me stalo šílený pra… ? Ne ! Za me super práce a max spokojenost ! Jen rada ostatním !!! Kur… na co jeste čekáte ? ?!?!?! Martine dekuji

Zase z toho nedělejte zázrak a pocit že to přidalo 100kW. U atmosféry to stejně moc nejde navýšit. Pouze lze především odemknout vršek ale nějaké navýšení výkonu u atmosféry moc očekávat nelze. Každopádně jezdí to skvělé. To souhlasím.

Zase z toho nedělejte zázrak a pocit že to přidalo 100kW. U atmosféry to stejně moc nejde navýšit. Pouze lze především odemknout vršek ale nějaké navýšení výkonu u atmosféry moc očekávat nelze. Každopádně jezdí to skvělé. To souhlasím.

Za me jednoznacne pecka ! Jasny neni to turbovka, ale je to znat.

To je Géček - tě uvedu do reálu… není tam ani jedno. Abys v autě dosáhl aspoň jedno G musel bys dát z 0-100 pod 3 sekundy. ;)

To je Géček - tě uvedu do reálu… není tam ani jedno. Abys v autě dosáhl aspoň jedno G musel bys dát z 0-100 pod 3 sekundy. ;)
Tak jsme zase o něco chytřejší. Samozřejmě myslel označení výkonu skyactiv motorů. Že se mu zvedl výkon z g122 na minimálně g150 třeba, ale to z toho textu jde pochopit ?

Podobná vlákna

Odpovědi
224
Zobrazení
35K
Back