- 2 732
Zeptám se tady. Jak vnímáte když se řekne že auto je třeba protáhnout? To znamená jet po dálnici půl hodiny 140 na trojku nebo stačí 10minut držet vysoké otáčky či jinak?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nechtel jsem takhle verejne priznat s/7 o/8 d/9Co to je za divné rychlosti? Až mi to přeložíš, tak to taky vyzkouším, jestli mi to náhodou nějak neožije
Dá se zvýšit požadavek na akceleraci pro jednotlivé rychlosti (pedál/rychlost vs. požadované zrychlení nebo zpomalení). Vzhledem k tomu, že kromě volnoběhu a odstaveného plynu jede motor neustále v režimu uzavřené smyčky (je řízený lambdou), škrticí klapka se otevírá a vstřikovače vstřikují úměrně tomu, co je možné spálit při daných emisích. Není to tedy tak, jako u starých motorů L8/LF/L3/L5, kde v nějaké procentuální poloze akcelerátoru (typicky 80%) a podle stupně ohřátí motoru motor přechází do otevřené smyčky.Nedaji se zrychlit reakce plynu? Měl by byt elektronicky ne?