- 6 514
Samozřejmě není problém vypnout P0421...Jsou tam jiné svody bez katalyzátoru ale informace z internetu jsou takové, že hodnoty to splní, pokud je druhý zahřátý. Tak snad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Samozřejmě není problém vypnout P0421...Jsou tam jiné svody bez katalyzátoru ale informace z internetu jsou takové, že hodnoty to splní, pokud je druhý zahřátý. Tak snad.
O tom Shr3k mluvil, stage 2 pokud si dobre pamatuju, jenom bych rad zkusenkst, jak moc to bude realne znat vs. vliv na zivotnost motoru. Se zvysenim spotreby pocitam...teda s rozumnym zvysenimLeda ostřejší mapa od proměnnýho časování jak to mam já ale je potřeba počítat s trochu větší spotřebou když to budeš často využívat delší kvalty jsou taky trochu znát
Snížena odezva plynu je něco nového? Nebo součást Stage 2?Dnes odemčená mazda 3 BP a snížená prodleva na plynu a velká spokojenost
Ještě jednou děkuji
Jeee, závist snížit prodlevu bych potřebovala i na svém BM, už jsem se totiž po něčem podobném taky poohlíželaMám stage 0.5 a nevím jestli je to novinka, jen jsem se ptal shreka na https://mikstoreph.com/collections/...ries/products/mazda-skyactiv-throttle-booster jestli to funguje a on že za dvě minuty mi to udělá mám pocit že prodlevu snížil o 20% a funguje to parádně
btw
Ještě mám v plánu si dát v budoucnu pádla pod volant a chtěl jsem se zeptat jestli to už někdo zkoušel a jsou s tím spokojení
Ano.Je zlepšení citlivosti plynu součástí Stage 1? Znedlouho pojedu do Palkovic tak ať vím co chtít nebo co to obsahuje.
Já mám Stage 1 a podle měření na brzdě maximální výkon v 6300ot, a od 6400ot už to jde rapidně dolů.. Takže smysl to nemá.To mne zajímá ze mas posunutý omezovač. Jaký to má význam?
Mám za to že po 6000 už to dle grafu jde mírně dolu a od cca 6200-6300 pak rapidně ne?
Má smysl točit na 7000?
Nebo z jakého důvodu to máš?