- 2 732
Já přemýšlel o ostré vačce a chtěl jsem ten limit zkusit ale je pravda že ta atmosféra u 6400 vydechne...
Honda S2000 to není
Samsung S22 256GB Tapatalk
Honda S2000 to není
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud jim to nereknes tak nezjistí nic.Dík, jak je to s tím orig. servisem(zjistí to). Kdyby něco, dá se to přehrát zpět a zjistí se to, že to bylo měněné? Mám ji ještě v záruce.
Registry SSU (i-Stop) jsou v EEPROM paměti. Mapy v PCM (výkon) jsou ve flash paměti. Ani jedno není závislé na napájení. Ze stejného důvodu se ti nevymažou aplikace z telefonu, když se ti vybije.Zdravim, mam blbej dotaz nebo spis ujisteni, ale mymu paranoidnimu mozku to neda... odemceni vykonu i vypnuti i-stopu se predpokladam po dlouhem odpojeni baterie nebo resetu ECU nevrati do defaultniho nastaveni ne?
Pro 95 to je potřeba nakrmit benzínem pro chlazení spalovacího prostoru a alespoň nějakému zamezení detonací. A i stejně se potom nedá jít s předstihem tak vysoko, jako u 98+, protože klepsenzor to stáhne. Někdo to chce, ale nedělám to rád, pak si leckdo stěžuje, že to na plný plyn žere a je to bohaté. Jakoby nechápali, že mění moment za antidetonační rezervu...Četl jsem tu , že Stage 1 je už spojený s 98 oktanovým benzínem, pro 95 se taky něco dá udělat nebo je to kromě zvýšení otáček volnoběhu k ničemu?
S tou Stage 1 a 98kou se zvednou parametry motoru jak (krouťák/výkon)?
Nevím, pokud někdo nereaguje, možná to neviděl, nebo k tomu nic nemá.Jo a prosim, jak je to s tim MF-CAT 1-4 chybne zapaleni, co je normal a co ne. Je to v jinym tematu,ale u svicek nikdo nereaguje Dik
Obcas nejaky dotazy zapadnou mezi priliv dalsich a ten kdo vi, kdyz nepotrebuje, proste neprochazi cely dlouhy vlakno a navazuje na posledni page. Nekdo se na to ptal uz pred par lety...I tak dik za reakci, treba se k tomu dostane Max6 nebo dalsi odbornici Je to tema, ktery me ted docela pali nebo nepali...Nevím, pokud někdo nereaguje, možná to neviděl, nebo k tomu nic nemá.