Přesně tak. Taky tohle nechápu a ze někdo řekne nemám poblíž benzínku kde je 100 oktan? No M3 má na plnou kolik cca 700 km řekneme. Tak snad není problém tankovat vždy plnou a jak je člověk řekneme na 1/3 tak koukat a jak jedu kolem benzinky natankovat zas 100 do plné.Tady se ale fakt neřeší jak vnímáte pocitově rozdíl když jezdíte na N95 nebo N98. Skyactive v konkrétním testu byl zařazen mezi motory, který se obecně lépe chová na vyšší oktan a úprava Stage1 je na na tohle palivo přímo nastavena. Není tedy dobré tankovat N95 pro pár korun úspor. Snad víte co chcete? Když si jedete k někomu pro úpravu a tu zaplatíte tak snad není následně problém dopřávát autu prémiový benzín? Trochu mi připomínate ty Mustangy a AMG co stojí ve frontě u ONA. Komický pohled A pokud tu úpravu někdo vozite na N95 tak se můžeme sčuchnout a zkusit pružné zrychlení. Pač já do M3 tankuji V100 a aditiva od narození na výrobní lince. Takže jiný benál ta moje ani nezná..
Samsung S22 256GB Tapatalk
Mladá měla problém akorát v Itálii kdy to proste vycucla a najednou cucela ze tam není 100 - tak vzala za par stovek 95 a jak se dostala ke 100 natankovala 100 - na 95 to nebylo ono cukalo to (těžko říct zda to bylo jen 95 na stage1 nebo to byla i nekvalitní 95).
Si vzpomínám když sem se na to ptal shr3k tak mi říkal na dotaz - když budu v háji a dojde benzin mužu natankovat 95? Odpověď - no to nebude dobrý autu se to nebude líbit.
Takže se Stage1 bych to jinak než nouzově opravdu nikdy nepoužil.