Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Funcar by znělo líp, že? Jo, ta specifikace A5 zamrzí, ale aspoň to má už normální hodnoty 5W30 a ne těch divných 0W20.
Takže za mě, pokud nechceš jezdit nic náročného a extra dynamického, říkám ano.
A? Souvisí to nějak s tím, co jsem napsal??Nechapu?! Vzdyt Mazdi 5W30 A5 neni zadna novinka.
....da se z toho usuzovat, ze nevis o existenci jiz existujiciho Mazdiho 5W30...a tedy ano, naprosto to s tim souvisi.Jo, ta specifikace A5 zamrzí, ale aspoň to má už normální hodnoty 5W30 a ne těch divných 0W20.
Ještě aby jsme si rozuměli, myslel jsem eko normy pro udělení povolení prodeje (nižší spotřeba), nemyslel jsem emise na STK, ostatně lehkoběžný oleje ubívají značně víc (motor je spaluje), vic se zanáší DPF a EGR, ale mate zase např o 0.5 L/100km menší spotřebu. Ať si každej zváží svoje pro a proti a podle toho se rozhodne. Já jezdím třeba na Mobil FS 5W-50 ACEA A3 / API SN