Vyzkoušel jsem opakovaně obě normy oleje a žádný viditelný rozdíl ve spotřebě jsem nezaznamenall.Určitě ne 0,5 l/100 km.
Jaky olej ted pouzivas? Dekuji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vyzkoušel jsem opakovaně obě normy oleje a žádný viditelný rozdíl ve spotřebě jsem nezaznamenall.Určitě ne 0,5 l/100 km.
Nemusíš být jelen ani gazela, stačí otevřít tajuplnou knihu s názvem "manuál" kde ti výrobce automobilu vše jednoduše řekne Pokud by jsi to tam neviděl,tak jsem ti to zvýraznilZdravím, tak já mám včíl pár týdnů novou CX3 Benzin a mám přijet na olej po roce nebo 20 000 km .....Tak jsem z toho Jelen dle co tady čtu .
S mým starším VW měním klasika po 15 000 km a auto je stále jako nové ...
co je na tom složitého ??? po roce nebo 20 000 km podle toho co nastane dřív . Osobně jsem měnil poprvé po cca 4 000 km pak v 10 000 km, 20 000 km atd každých 10 000 kmZdravím, tak já mám včíl pár týdnů novou CX3 Benzin a mám přijet na olej po roce nebo 20 000 km .....Tak jsem z toho Jelen dle co tady čtu .
S mým starším VW měním klasika po 15 000 km a auto je stále jako nové ...
Jméno a stěžovat si u importéra.Jel jsem si k nim ale koupit filter, tam me technik upozornil ze v zadnem pripade nemam do auta lejt nic jineho nez jejich original olej za ktery chtej pres 600kc/l jinak prichazim o zaruku...
By mě hrozně zajímalo z čeho soudíš, když už tohle napíšeš veřejně kde si to čtou lidi kterým nezbývá nic jiného než "věřit internetu". Klidně mi to napiš přes soukromou zprávu jestli máš strach z petrolejářských kartelů. Rád se ponaučím a dozvím se nové věci, které mohu následně aplikovat což pomůže i ostatním lidem.....rozhodně lepší jak castrol ale to sem nepatří
Například ???Je plno lepších olejů za nižší cenu
Díky, ale to pro mě není odpověď. To je jako nerozhodnou těhuli odkázat na fórum o domácích porodech a tvrdit že je to super a v nemocnici tě nejspíš zabijou i s dítětem.Lepší bude zájemce odkázat na fórum oleje.cz kde je dostatek informací o různých olejích, normách a specifikacích. Určitě doporučím projít i ,,seriál,, mazivářské mýty na hlavním webu, má to asi 13 dílů kde je to srozumitelně popsáno pro lajky .
Jednoduše řečeno je to naleštěná bída, průměr až podprůměr s prémiovou cenou. Je plno lepších olejů za nižší cenu