- 1 837
Vyklopit do toho BG 115 MOA a je z toho Millers nebo Castrol EDGE.![]()
Tim bys ale ztracel vyhodu ceny a buh vi, co bys pak do motoru lil, ale pocitam ze to stejne myslis jen jako provokaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vyklopit do toho BG 115 MOA a je z toho Millers nebo Castrol EDGE.![]()
Mám a v pohodě, odsává celkem rychle na to, že je tam taková tenká hadička.na domácí žvýkání naprosto dostačující![]()
ULTIMATESPEED® Čerpadlo na olej 12 V UOP 12 C1
ULTIMATESPEED® Čerpadlo na olej 12 V UOP 12 C1www.lidl-shop.cz
Dá se i ruční odsávačkou na olej do sekačky. Zkus nějakého souseda. Když má sekačku, má z 90% i odsávačkuAhoj, zeptám se trošku jinak: jak a čím lze z motoru odsát trochu oleje?
Veď práve nad tým rozmýšľam, či je tá hadička dosť tenká (ale zas aj dosť pevná) na to, aby vošla otvorom mierky oleja? Alebo sa hadička vkladá inde? Už to niekto vyskúšal a podarilo sa mu hadičku na nejakom konkrétnom aute vtlačiť až na dno olejovej skrine?Mám a v pohodě, odsává celkem rychle na to, že je tam taková tenká hadička.
Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
Ne přes měrku oleje jak píšeš, v pohodě se vejdeVeď práve nad tým rozmýšľam, či je tá hadička dosť tenká na to, aby vošla otvorom mierky oleja? Alebo sa hadička vkladá inde? Už to niekto vyskúšal a podarilo sa mu hadičku na nejakom konkrétnom aute vtlačiť až na dno olejovej skrine?
Právě jsem to koupil kvůli přelití oleje, na té mazdě 3 je to dost záludné, na 323 jsem nalil olej a v pohodě, na 3 jsem ho nalil, podotýkám v létě se zahřátým motorem a za hodinu zkontroloval a dolil po risku a druhy den byl olej cca 0.5cm nad. To stejné se mi stalo i v autorizáku, taky olej dost nad, přitom je řidší jak byl v 323. Jinak komplet vysát veškerý olej jsem zatím nezkoušel, to mám v plánu až budu v létě měnit znovu. Zkusím komplet vysát, pak teprve zkusit vypustit spodem.Ne přes měrku oleje jak píšeš, v pohodě se vejdemám mazdu 3, ale myslím, že všechny auta mají otvor na měrku +- stejný.
Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
já to jednou dělal na GH a v pohodě. hadička šla zasunout poměrně hluboko a zpátky tahala olej krásně. není třeba jí rvát na krev až na dno...Ja mám len obavy z toho, či tú skrútenú mäkkú hadičku dokážem vopchať do vnútra až na dno olejovej vane, keďže aj mierka oleja (ktorá je kovovou tyčkou) tam ide s trochou námahy a cítim že je tam vo vnútri niečo, čo tyčka musí obchádzať... ?
Ona ta hadička není úplně měkká, tak snad joJa mám len obavy z toho, či tú skrútenú mäkkú hadičku dokážem vopchať do vnútra až na dno olejovej vane, keďže aj mierka oleja (ktorá je kovovou tyčkou) tam ide s trochou námahy a cítim že je tam vo vnútri niečo, čo tyčka musí obchádzať...![]()
no právě, taky se bojím, abych jí tam někde neutrhl.Ja mám len obavy z toho, či tú skrútenú mäkkú hadičku dokážem vopchať do vnútra až na dno olejovej vane, keďže aj mierka oleja (ktorá je kovovou tyčkou) tam ide s trochou námahy a cítim že je tam vo vnútri niečo, čo tyčka musí obchádzať... ?
V nějakých modelářských potřebách ?Bola by super vhodná kovová tyčka, ktorá by sa zasunula do vnútra tak ľahko ako sa zasúva aj tyčka mierky oleja. V servise majú origo všetky tyčky kovové, takú tyčku asi nezoženiem nikde tuším...Alebo snáď áno??