Michall
rodinný člen KLANu
- 940
Rád bych našel něco, co bude třeba 0w30-5w30, API SN a zároveň A3/B4, což se mi zatím nepodařilo.jasny.. ja myslel ze hledate 5w30 A3/B4 bez C3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Rád bych našel něco, co bude třeba 0w30-5w30, API SN a zároveň A3/B4, což se mi zatím nepodařilo.jasny.. ja myslel ze hledate 5w30 A3/B4 bez C3
Možno nie na 100% čo hľadáš, ale Yacco Galaxie 5w30 k tomu má sakra blízko..Rád bych našel něco, co bude třeba 0w30-5w30, API SN a zároveň A3/B4, což se mi zatím nepodařilo
Musel bych se držet normama v manuáluTo u 5W-40 je daleko větší výběr
Ale ten co jsem tam dal je sice C3, také zároveň A3/B4. Tomu teda nerozumím. Nějak jsem zatím žádný nenašel, aby byl zároveň API SN.třeba něco co nemá ACEA C3 ale A3/B4
Já ho lil zatím dvakrát a nemůžu si stěžovat. Předtím jsem lil zde již několikrát uváděný Castrol Edge ve verzi A3, který se už nevyrábí a úplně původně Shell Helix Ultra a dojem z Petro Canada mám nejlepší – ani trochu neubývá a motor je oproti Castrolu o fous klidnější.Ale ten co jsem tam dal je sice C3, také zároveň A3/B4. Tomu teda nerozumím. Nějak jsem zatím žádný nenašel, aby byl zároveň API SN.
0W30 SM A3:To je API SL.
no myslim ze @JarryC prave nechce 0w lehkobeznou "olejovodu"Rozhodně SN.