Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Měrka na mazdě 3 BMNa tom čerpadle je trubička o vnějším průměru 6mm, měrka oleje je 5mm.
Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
Jo jasně, jsem to špatně napsal, je plochá široká 5mm, ale z toho čerpadla je 6mm tlustá hadička a dostat to tam jde celkem v pohoděMěrka na Skyaktivu G je plochá. Povedlo se mi zasunout až na dno ocelové lanko o průměru 3 mm, dlouhé 60 cm. Ale trubička nebo hadička musí být širší. Jaká se vám tam povedla dostat?
Dík, pořídím hadičku 6 mm a zkusím to. Na odsání pár deci by snad mohla stačit větší stříkačka.Jo jasně, jsem to špatně napsal, je plochá široká 5mm, ale z toho čerpadla je 6mm tlustá hadička a dostat to tam jde celkem v pohodě
Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
Takových už asi moc nebude. Ještě aby třeba měl normu api sn.třeba něco co nemá ACEA C3 ale A3/B4
RAVENOL HCL SAE 5W-30Takových už asi moc nebude. Ještě aby třeba měl normu api sn.
To je API SL.RAVENOL HCL SAE 5W-30
no jasne vzdyt to neni 0w20..To je API SL.
Api sn není jen 0w20 Bohužel je v drtivé většině jen C3.no jasne vzdyt to neni 0w20..
jasny.. ja myslel ze hledate 5w30 A3/B4 bez C3Api sn není jen 0w20 Bohužel je v drtivé většině jen C3.