Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja som vodu 0w20 nahradil olejom Shell Helix Ultra 5w30 A3/B4 a som spokojný po 2000 km olej neklesol na ryske ani o milimeter ale ten sa nehýbal ani pri 0w20.Mazdar, chlapíci, budou mě měnit motor 2.0 88kw, vydává to zvuk lokomotivy a chci se zeptat. Jaký olej mi doporučíte, nechci tam tu vodu 0w20 co tam dává mazda, chci tam dát 5w30 ale jakou značku? ?Díky za jakoukoliv odpověď, Mazdar ?
Mazdar, chlapíci, budou mě měnit motor 2.0 88kw, vydává to zvuk lokomotivy a chci se zeptat. Jaký olej mi doporučíte, nechci tam tu vodu 0w20 co tam dává mazda, chci tam dát 5w30 ale jakou značku? ?Díky za jakoukoliv odpověď, Mazdar ?
No já bych možná volil Castrol edge 5w30 c3?Ja som vodu 0w20 nahradil olejom Shell Helix Ultra 5w30 A3/B4 a som spokojný po 2000 km olej neklesol na ryske ani o milimeter ale ten sa nehýbal ani pri 0w20.
já bych hlavně volil správné téma o olejích a ne o palivuNo já bych možná volil Castrol edge 5w30 c3?
Máš pravdu, omlouvám se. Jdu hledat vlakno ?já bych hlavně volil správné téma o olejích a ne o palivu
benzín - Proč si v servise nenechat nalít do motoru Mazda Original Oil?
Chci se zeptat co byste mi doporučily pro Mazdu 6 2.5 automat za olej aby to bylo to nejlepší Díky moc za raduwww.mazdaklan.cz
nemusíš hledat, máš ho v odkazuMáš pravdu, omlouvám se. Jdu hledat vlakno ?
Já do všech Mazd liju od novoty olej Castrol Edge Titanium FST 0W30, interval výměny mám 2x ročně a vychází mi cca kolem 12 000 km. Ohledně prodloužené záruky je zde také dost napsáno, ale u motorů si myslím, že pokud se ti něco neukáže během standardní tovární záruky, pak by si musel mít hodně velkou smůlu, aby se ti na motoru něco posraloMazdar chlapi, informací je Mega moc ?2, 0 88kw skyactiv - Castrol Edge Titanium C3 5w30.
Může být ?je to do úplně nového motoru, mění v rámci prodloužené záruky. Jinak mi bylo řečeno, že se záruka na novy motor neprodluzuje o 2 roky, ale do konce prodloužené zaruky? prodloužení záruky je u car garantie, není mozne aby součástka jako celek za 160tis. mělo záruku jen 6 měsíců. ?Díky za jakoukoliv odpověď Tomek
Bohužel motor má zvuk jako lokomotiva a nikdy to neslyšeli, takže auto stalo 2,5 měsíce v servise a dopadlo to tak, že mi budou měnit motor. Vyzkoušeli všechno, posílali videa na Slovensko, pak do Německa a nikdo se s tim nesetkal. Auto mi včera vrátili, s tím, že když se to zadre tak mě odtahnou. Jinak čekací lhůta tak 3 týdny. Dnes tam jedu, protože mě poskrabali kapotu a otukali dveře ?s tím stejně nic nenadelam, kapota je jna dvou místech akoby na ni něco utreli dratenkou na nádobí...Já do všech Mazd liju od novoty olej Castrol Edge Titanium FST 0W30, interval výměny mám 2x ročně a vychází mi cca kolem 12 000 km. Ohledně prodloužené záruky je zde také dost napsáno, ale u motorů si myslím, že pokud se ti něco neukáže během standardní tovární záruky, pak by si musel mít hodně velkou smůlu, aby se ti na motoru něco posralo
Nějak jsem přehlédl kolik máš najeto, zadření u Skyactivu není samo sebou, při běžné péči o motor hodně velká smůla, nebo na ten motor někdo dlabal?Bohužel motor má zvuk jako lokomotiva a nikdy to neslyšeli, takže auto stalo 2,5 měsíce v servise a dopadlo to tak, že mi budou měnit motor. Vyzkoušeli všechno, posílali videa na Slovensko, pak do Německa a nikdo se s tim nesetkal. Auto mi včera vrátili, s tím, že když se to zadre tak mě odtahnou. Jinak čekací lhůta tak 3 týdny. Dnes tam jedu, protože mě poskrabali kapotu a otukali dveře ?s tím stejně nic nenadelam, kapota je jna dvou místech akoby na ni něco utreli dratenkou na nádobí...
Motor měl najeto 27tis, kupoval jsem to od slečny, která jezdila každý rok po cca 7tis, vše doloženo, historie servisní knížky do autorizovaného servisu, kde auto zakoupila. Takže mazec... Jinak slečna si koupila hned při předání, novou trojku.Nějak jsem přehlédl kolik máš najeto, zadření u Skyactivu není samo sebou, při běžné péči o motor hodně velká smůla, nebo na ten motor někdo dlabal?
tak já do své M6 používámA pak bych potřeboval doporučit filtry(olejovy ,vzduchový, a kabinovy) které jsou pro vaše mazdicky top