- 4 157
Pokud není spotřeba oleje a nevypouštíš černej olej jak botu tak asi není důvod ten total měnit, jen bych si pohlídal interval 10tkm/1 rok. Leda bys chtěl autu dopřát víc, jsou líp aditivovaný oleje, ale jak říkám, pokud to takhle vyhovuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
0,5 L na 7 tis je dost ne?Osobně si myslím, že tenhle TOTAL GF5 0W20 je identický se SUPRA-X 0W20. Je akorát o něco levnější. Já zatim stále zůstávám u SUPRA-X. Auto ho dostává od novoty, měním maximálně po 10 000 km, olej auto trochu bere. Aktuálně po ujetých 7000 jsem doléval 0,5l.
Myslím, že u přímovstřikového motoru s lehkoběžným olejem to je v pohodě.0,5 L na 7 tis je dost ne?
Pokud ti nevadí mírně zvýšená spotřeba, pro motor je to určitě lepší volba, než 0W20.Ahoj Mazdaci...mam dotaz...ale ne o motoru G....ale sky X 132kw...v original servise mi lijou do tohoto motoru Mazdi Ultru 5w-30...nemyslim...ze je to spravne...co vy na to?..
a nemá být právě 0W-20 kvůli mazání kompresoru ?sky X 132kw...v original servise mi lijou do tohoto motoru Mazdi Ultru 5w-30
No jestli to dělají jako v servisech koncernu WV, kde ti dají jednou ten a podruhé onen, prostě který je skladem!A hlavne..na pristrojich je kontrolka zaneseni GPF filtru...tak proto usuzuji...ze tam je namontovany, a proto si myslim...ze by se tam mel lit jiny olej nez ten ultra 5w 30. Asi napisu na zastoupeni Mazdy ČR...