Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Problém měl ale ve Focusu - a mimochodem ten má přeci ten skvělý 5W-30 a né tu ,,vodičku 0W-20/5W-20 (jen tak mimochodem ona vodička je i 5W-30).Ano sekl sem, sem pac dělám 5 věci zaraz, ale už to je, sem za osla???.
Btw. Mám pocit, že ten Ecoboost měl dokonce nějaký problém při použitím této vodičky.
Byla to akce jako v Kauflandu . Navíc jsem čekal, že opravdu dostanu 4+1 litru, ale přišlo standardní balení 5l s nápisem litr zdarma . Verifikační kód OK, vyrobeno 04/2022.A nebo je to prostě akce jako v Kauflandu.
Byla to akce jako v Kauflandu . Navíc jsem čekal, že opravdu dostanu 4+1 litru, ale přišlo standardní balení 5l s nápisem litr zdarma . Verifikační kód OK, vyrobeno 04/2022.
Mám tedy vše nakoupeno a příští týden výměna:
BG 109 EPR 325ml
Ravenol SSO 0W-30 5l
vypouštěcí ventil
olejový filtr MANN W6018
vzduchový filtr MANN C271019
kabinový filtr MANN FP24009
Celková cena 2402Kč a budu doufat, že jsem vše koupil správně a nečeká na mě žádné překvapení...
Do 6tky určitě. Ještě zbyde půllitr na "dolití"Už len dúfať, že tých 5l bude na výmenu stačiť
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Dnes provedena výměna oleje s proplachem BG109 a filtrů. M6 jezdila necelých 10 let a 97kkm na mazdí 0W-20 měněný vždy po cca 10kkm. Na snímku je olej před proplachem, po proplachu a po výměně.Mám tedy vše nakoupeno a příští týden výměna:
BG 109 EPR 325ml
Ravenol SSO 0W-30 5l
vypouštěcí ventil
olejový filtr MANN W6018
vzduchový filtr MANN C271019
kabinový filtr MANN FP24009
Tyjo to je dost špinavé ne? Já tedy mám 0W-20 v M3 2021 ale tuhle barvu mám před výměnou po 10 tisících. Po výměně je to spis jen jako mastný ubrousek.Dnes provedena výměna oleje s proplachem BG109 a filtrů. M6 jezdila necelých 10 let a 97kkm na mazdí 0W-20 měněný vždy po cca 10kkm. Na snímku je olej před proplachem, po proplachu a po výměně.
Barva nového oleje je snadno rozeznatelná, ale ruku na srdce, čekal by někdo po 10 letech a skoro 100kkm neznatelný rozdíl v barvě oleje před a po proplachu? Proplach se dělal poprvé.
Evidentně mazdí 0W-20 usazeniny nevytváří, pokud se mění včas. Otázkou může být, jak (ne)dokonale maže.
Z 5 litrů oleje ještě zbylo na dolévání, ale dosud jsem nikdy dolévat nemusel, snad se to nezmění
Zobrazit přílohu 45206