Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj , mám stejný problém najednou cukání při 1600 ot. Pomohlo ti to pročištění ?Tak jsem se do toho hold musel pustit sám,jelikož servisy jsou max vytížené.
Tohle v tom bylo
Zobrazit přílohu 22837 Zobrazit přílohu 22838 Zobrazit přílohu 22839 Zobrazit přílohu 22840
Měl jsi to také tak zasrané jako já ? To jsou fotky když to čistili v Mazdě. Od té doby jsem najel 40 000 a mám stejné příznaky.
O víkendu to sundám.
Zobrazit přílohu 25772 Zobrazit přílohu 25773
Od prvního čištění sazí ten VIF používám stále a beru pouze naftu bez bio sraček. Bohužel jak se ukazuje, tak to na saze nemá žádný vliv.Kluci, používáte VIF nebo nějaké jiné čistící aditivum?
Otázka i pro ostatní. Může VIF nebo jinej čistič pomoct, aby se toto nestávalo?
U svolávací akce AK016A se skutečně provádí jen přeprogramování. Teprve když je uložena chyba P2118, tak se podle stavu pohonu klapka čistí nebo mění.Přesně tak , jsem také objednaný na klapku a technik je řekl, ze se přehravá jednotka...na můj dotaz, že by to chtělo zkontrolovat tak odpovedel, ze to neni nutne.....nechapu to, protože jsem nekde na netu nasel, ze se doporucuje klapku vycistit☝
U svolávací akce AK016A se skutečně provádí jen přeprogramování. Teprve když je uložena chyba P2118, tak se podle stavu pohonu klapka čistí nebo mění.
Tady na fóru to asi není. Zkus nějaké Rusy nebo Bulhary, jestli nemají odkaz na ESI.Prosím napiš mi zda a kde zde najdu to schema motoru 2,2 D.
Díky
Stačí mobil, ForScan nebo Torque Pro a čínský OBD adaptér...... zákazník, který nemá šanci se dostat k autu při servisních úkonech může dozvědět, zda tam ta načtená chyby co jsi popsal byla nebo nebyla?...
Nemáš prosím odkaz na nějaký funční adaptér? Já už zkoušel tři a žádný mi nejde. A ano, objednával jsem ten s podporou protokolu v1.5. Zkoušel sjem Caristu, ten funguje skvěle, ale je nesmyslně drahý.Stačí mobil, ForScan nebo Torque Pro a čínský OBD adaptér...