Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dnes 14 hodin montáž CP/AA. Ještě si radši zavolám pro potvrzení po zkušenostech v komunikaci se servisem.
Papír a telefon totiž snese všechno.
Uz jsem to tu psal, ale muzes i zaroven pouzivat treba CarPlay (a Apple Mapy) a na pozadi poslouchat radio, nebo naopak mit pustenou hudbu na CarPlay a pouzivat klasickou Mazda navigaci.Ahoj, to CAR PLAY co ti doplnili do MAZDY dělá jen to že jde oficiálně zrcadlení telefonu na systému v autě že. Funguje ale MZD connect normálně, tzn. můžu to zrcadlení telefonu ukončit a přepnout se třeba na GPS nebo rádio a pak zase na telefon ??
@Kozlik, nerad bych ti bral iluze, že když budeš jezdit na malých kolech, že budeš mít větší rychlost, ale prostě to tak není. GPS samozřejmě není úplně přesná, třeba když stojím, tak mi tam občas z nuly problikne, že se pohybuji až 2km/hod, ale v rámci těchto rychlostí a pro obyčejného smrtelníka se dá považovat za etalon.Takže máš teda GinBook pěkně sjeté gumy nebo WAZE ukazuje rychlost špatně (nižší).
myslím že u MAZDY je to o 5% a při tacho 130 km Mazda určitě nejede 128 ale cca 124. Takže máš teda GinBook pěkně sjeté gumy nebo WAZE ukazuje rychlost špatně (nižší).
No hned dneska pustím opět SYGIC .... který nepoužívám, páč používám MAZDA GPS a kouknu se kolik je odchylka.Ha, jsem rád, že v tom nejsem sám.
@Kozlik, nerad bych ti bral iluze, že když budeš jezdit na malých kolech, že budeš mít větší rychlost, ale prostě to tak není. GPS samozřejmě není úplně přesná, třeba když stojím, tak mi tam občas z nuly problikne, že se pohybuji až 2km/hod, ale v rámci těchto rychlostí a pro obyčejného smrtelníka se dá považovat za etalon.
Naše peněženky drží s tebouDržte palce a peněženky.
A čím víc máš opotřebený letní pneu, tím líp drží na suchym asfaltu a máš menší spotřebu - jen pro doplnění@Kozlik Máš pravdu že čím menší kolo, tím musí udělat víc otáček, aby drželo stejnou rychlost dle GPS. A čím točí víc otáček, tím víc stoupá ručička na rychloměru. A zároveň čím víc se ti opotřebovává vzorek, tím víc jsi pomalejší oproti nějak nakalibrovanému tachometru v autě.