Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nechapu, ze kazdy autorizovany servis na to ma jine ceny? To jsem u jine automobilky teda nezazil. U Balvina mi to nedavno nabizeli za 7000....
Díky za informace. Nechápu, proč by někdo měl chtít puštěné zároveň 2 navigace, jako kvůli čtení značek a navigačních pokynů na HUD? Nedovedu si představit, že by byl někdo ochotný 2x nastavit trasu pokaždé v jiné navigaci, to bych teda navigační pokyny na HUD oželil. Pokud vím, tak mono to hraje i při vestavěné Mazda navigaci, aspoň mně hlasové pokyny z navigaci ztlumí (minimálně) levý reprák. Zítra budu moudřejšíTakže změna informací.
Rádio s CP zároveň hraje. Nastavení jednoho zatrzitka v XXXX nefunguje a nechová se jak má v CP a tím vyrusilo funkci rádio.
Bohužel hned po spuštění CP hraje audio chvilku stereo a potom jen z pravé strany auta neboli mono a levá je vyhrazena pro navigační pokyny. Předpokládám to je chyba XXXX.
Prosím o ověření majitelů CP jak jim hraje zvuk z repraku při různých spuštěných aplikaci.