Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aktualizace SW by měla být asi za 0,3 hod a nahrává se to samo .. jen musí technik dvakrát pustit nahrávání SW. Tak proto asi těch 0,3 normo hodin což je asi něco kolem 25-30 min.. Tak když bude hodina stát např.600,- tak nahráti SW je za pusu. A je to se zárukou. Cenu HW do toho nesmíš počítat.
O penízky nejde. Zvažoval jsem jen update softu, protože tu někdo zmiňoval, že se tím zrychlilo načtení systému. A úplně se mi nechce jezdit do servisu, pokud nemusím a můžu to spíchnout doma.Ahoj myslíš že si tím pomůžeš, že si to nahraješ sám. Auto stálo statisice a chceš šetřit drobný. SW a HW je asi za 1,4 hod a pouze HW je za 1,1hod co jsem zjistil. Ušetríš drobné a budeš se bát aby se ti to neseklo a nebo nepřišel o záruku.
Pozor! Ty máš ještě verzi Waze, která v určitém nastavení blokuje rádio auta.
Já mám od té tvojí verze asi dalších 6-8 kusů pro testování. Jsem v týmu Alfa verzí pro CP (cca 20 lidí). Jakmile otestujeme nějaké verze, to lepší z toho jde do Beta verze (cca 10000 lidí) a po 21 dnech to jde ven pro 110000000 betatesterů.
Problém s rádiem řeší tuším nynější Beta.
Pozor! Ty máš ještě verzi Waze, která v určitém nastavení blokuje rádio auta.
Tak to fakt netusim, aka to bola verzia (nebol to moj telefon). Predpokladam, ze najnovsia verzia co bola v Play store tento vikend.@Milos
Ahoj, já mám nejnovější Android Auto stažené z apkmirror, je to verze 3.6.5835 a stále mám problém s tím, že se mi Waze po chvíli běhu na MZD Connect zasekne. Jakou jsi viděl funkční verzi?
Google's voice commands are the easiest way to go about the menu system hands-free. Tap the microphone icon in the top right corner to make calls, get directions, reply to texts and listen to music. You can even ask Google general knowledge questions as you drive along.