- 256
co se týče problémů se Spotify, zkusil bych restart telefonu, pokud nepomůže, tak přeinstalace Spotify aplikace. Případně taky zkusit jiný kabel, pokud nepoužíváš originál, tak zkusit origo kabel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na me tenhle trolling nefunguje . Ja jsem ted dva roky pouzival iPhone a ted jsem se vratil zpet k Andoidu. Neni ten svet tak cernobily, jak se muze zdat. I iOS ma sve mouchy a neni jich malo .
Ale ano, sam jako profesni SW vyvojar jsem na zlobeni aplikaci zcela zvykly. JInak bych nemohl sam se sebou zit!
Zaroven mam pocit, ze AA hraje "potichu" (coz samozrejme lidi, co ani nevedi, ze maximalni hlasitost je 63, ani nepoznaji ).
Pozoruji další bug. Každý den se mi resetuje rozlozeni applikaci v Carplay. Mam iPhone X a iOS12. Predpokladam, ze to opravi, je to celkem na pytel to každý den prehazovat
Tak včera sem si v ihonu posprehazel ty appky když sem byl pripojeny v aute a dnes rano to je porad tam, tzn. pomohlo když sem si to prehazel primo v aute a ne doma na gauci
800x480Už to hledám hodinu.
U Mazda 3 je jaké rozlišení displeje MZD?
No, nechci být pesimista, ale za 3 roky vývoje bych asi čekal malinko víc. Našel jsem návody na hudební appky, mapy a zprávy¬ifikace. Smutné...
Naštěstí jsem narazil i na něco použitelného. https://arstechnica.com/cars/2015/0...icle-diagnostic-app-expanded-car-integration/
Tu píší, že Android ty eventy poslouchá, ale je na výrobci, jestli je sdílí/implementoval.
Tedy uvidíme jak se k tomu postaví mazda. Nicméně mám plán udělat si appku na tankování, která by uměla načíst odometer, sledovat spotřebu i vs jízdní styly. Tak uvidíme, jestli to někdy nějak dopadne )) Zatím to úplně nevypadá.
A zeptám se ještě jednou, když si updatnu na 70+ sám, nepřijdu o záruku? Nebudou pak při instalaci AA mít nějaké potíže s tím, že jsem si kus udělal sám?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ahoj myslíš že si tím pomůžeš, že si to nahraješ sám. Auto stálo statisice a chceš šetřit drobný. SW a HW je asi za 1,4 hod a pouze HW je za 1,1hod co jsem zjistil. Ušetríš drobné a budeš se bát aby se ti to neseklo a nebo nepřišel o záruku.
@djaara83 ,ahoj tak určitě máš pravdu. Je to každého věc, určitě pokud vše funguje jak má tak je to super a jsou tu dobré a užitečné tipy. Bohužel to nevidím jen z jedné strany, majitele auta.