• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Muzu rict, ze jsem toho ze zacatku taky litoval a Google Maps jsem vyuzival minimalne, protoze to neumi promitat do Head-up. Postupem casu jsem si na to zvykl a ted pouzivam vyhradne Car Play. Udajne by Car Play od update na podzim umel i promitat do Head-up. Za me nakonec money well spent a jestli vyjde ten update, tak dvojnasob.

S tím CarPlay a HUD opatrně. Zatím nám vývojáři Waze nic nepotvrdili. Dost možná si to nechá Apple jen pro své mapy.

Mno a ještě to musí být implementováno na straně infotainmentu. ;)

Já na CarPlay nedám dopustit. Jezdím s Google Mapami, na které jsem už léta zvyklej a prostě online dopravní info je k nezaplacení oproti standardní integrovaný navigaci. Každopádně to má i další výhody, jako rychlejší nabíjení přes USB, vyšší kvalita hudby protože telefon je pořád píchlej na kabel a přenos jde tak výhradně přes USB (a MZD Connect podporuje ACC kodek stejně jako Apple) a hlavně odezva CP je úplně někde jinde než MZD Connect. Siri sice umí jen anglicky, což zamrzí hlavně u čtení a diktování zpráv, ale lze pomocí ní docela solidně hlasově ovládat telefon - např. změna songu, zavolat kontaktu apod. Navíc iOS13 přinese několik zajímavých novinek, takže za 4400Kč které jsem platit (= čistě jen cena dílů, montáž jsem měl zdarma) toho retrofit upgradu nelituju. \

V changelogu na apkmirror to explicitne zmineny nemaji zatim.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

Je to "server side switch".. teda aktivuju novy vzhlad postupne "na dialku"...

btw.. Android Auto aplikacia uz je dostupna aj v Google Play na Slovensku..

.. dnes jsem stáhl 4.4.592344 ze včerejška .. nějaké novinky tam jsou, ale ta zásadní změna vzhledu ještě ne ..
Jinak gratulace na Slovensko .. u nás v ČR oficiální podpora stále není :)

A co takto si prepnout telefon do slovenstiny? Pak bych to na google play mel? Docela by me ten novy vzhled zajimal.

Pokud vím, tak to není závislé na jazyku telefonu, ale na google účtu - mám mimo jiné i jeden belgický, který je s belgickým telefonním číslem a myslím, že jsem zde zadával i zemi a díky tomu můžu stahovat i aplikace, které jsou určeny jen pro tuto zemi.

Jinak stejně jako @RobertR jsem stáhl poslední verzi z apkmirror a zatím žádná viditelná změna.

Jsem asi trošku mimo mísu. Potřebuji radu: Nechal jsem si instalovat modul AA/CP, připojil telefon s ANDR. Telefon stáhnul automaticky soft. Telefon se na krátko připojil, ale pak vypsal hlášku CHYBA a nelze jej připojit s modulem CP.

Dnes jsem to zjištoval v mazde za tyden mám prohlídku a uvažuji o montáži příslušenství k AA.Bylo mi řečeno že ofiko jde pouze CP a že AA není kompatibilní s Mazdou. Tady ale to spouste lidem jede aspon to tak vypadá. Co tedy je třeba k zprovoznění AA na displeji mojí mazdy cx3?AA jsem nainstaloval do mobilu a jede bez problemů.V mazde chtejí za montáž příslušenství 6500kc to není málo na to aby to pak nejelo.Jak je to tedy?Děkuji za každou odpověd.

@joe25 AA nie je oficiálne podporované v ČR/SR, ale ak máš nainštalované apk, tak tu bude fungovať.
Mazda modul podporuje AA aj CP.

Tedy nechat namontovat v mazde přislušenství a pak co? Připojím mobil přes usb a to zrcadlení na display mazdy bezproblémů půjde?

Pred tim nez si to nechas nainstalovat, pouvazuj i nad neofic doplnkem AIO Tweaks. Pokud bys o nej mel zajem a mas ted firmware verze 59, stacilo by tam pres flashku nahrat jeden skript a je to. Pokud to neudelas a budes ho chtit nahrat pozdeji az uz kdyz tam budes mit ten AA/CP upgrade, musel bys rozdelat kousek palubovky a provest hack toho firmwaru, coz se ti asi moc chtit nebude. AIO je pecka. Dokonce obsahuje i AA, takze bys ani ofic upgrade nepotreboval, usetril bys a nikdo by se ti v aute nevrtal. Pro blizsi info mrkni na mazdatweaks.com.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

Tady je malá ochutnávka. Jedná se jen o změnu vzhledu a možnost zobrzit servisní info. Tweaků je tam mnohem víc. Mimo jiné je tam i castscreen. Víc info v příslušném vlákně tady na mazdaklanu nebo spíš ofic stránky.

NO super a jak zjistím jestli mám firm.59 jinak to vypadá super a to bych jen nahrál přes usb?

A když se cokoliv pokazí, máš smůlu....
Kolega je hračička, a na svém autě si hraje, to je pěkné a v pořádku.
Ale, Opravdu chceš jít do hacku systému? Budeš to potom případně řešit a máš na to čas?

AIO je na dobrovolné komunitě pár lidi. Když začnou mít jiné zájmy, co pak? A zrovna AA v AIO není uplne spolehlivé. Nakonec i to, ze 3/4 roku není ani nová verze AIO říká za vše.

Je treba se rozmyslet zda chceš trávit čas AIO a případně problémy, nebo jít ofiko cestou a nechat si namontovat modul.

Navíc má být nové AA a kdo ví jak to bude s kompatibilitou AIO. ;)

Back