xvinca
výkonný člen KLANu
- 122
Mám iPhone X, mělo by to podporovat. Sice rychlonabijecku nemám, ani asi nepotrebuju, stačilo by mi, aby to nabijelo aspoň tak rychle jako ta pomalá nabíječka origo od Applu dodávána k telefonu. Jinak ty údaje s amperem jsem zkoušel na jiném android telefonu, že jsem to změřil doma na nabijecce a pak s tím stejným kabelem v autě a překvapilo mě to.@xvinca Podporuje tvoj telefon rychlo nabijanie? Ak ano, original nabijacka ho nabije rychlejsie. Pripadne si vies kupit aj nabijacku do autozapalovaca, ktora podporuje rychle nabijanie. V Mazde nove USB podporuje vyssi prud ako standardnych 500 mA, ale stale to nie je rychlonabijanie (napr. Quick Charge).
Díky, tím pádem by to bylo pro mé potřeby ok.Pokud tvůj mobil může nabíjet proudem > 500 mA (snad každý nový smartphone) tak se zrychlením nabíjení počítat můžeš. Ale r Bez AA jsou USB porty v mazdě schopny dodávat max 500 mA, po upgrade na AA/Car Play je port zesílený na 2 A.
Ale jak píše @Milos , tak to pořád nemusí dosahovat rychlosti originální nabíječky.
Poslední úprava moderátorem: