Updatoval jsem svůj AA na novou verzi a nabídlo mi to novou verzi k vyzkoušení a je to nějaké pomalé. Máte s tím někdo zkušenost? Mám neoficiální podporu AA přes AIO. Navíc mi nefunguje ovládání telefonu na volantu a AA občas vypadne a pak zase naskočí.
Pro
@mellda - po nainstalování Spotify mi najednou začal fungovat zvuk v navigaci. Takže funguje HUD i zvuk. Což je teda o mnohem lepší, než stávající podpora ze strany Mazdy.
AA na novou verzi jsi updatoval v telefonu, tj. na verzi 4.6 a pak jsi zapnul ten nový vzhled? To jsem taky udělal. Pomalé mi to přijde pořád zhruba stejně. Žádnej rychlík, ale dá se. Ten nový vzled se mi líbí víc. Ze začátku mi vadilo klikání navíc, ale už jsem si zvykl a zpátky bych nešel. Jestli máš zapojenu SD kartu s mazda mapama, tak doporučuju vytáhnout. Neustále to vytěžuje systém. Stačí si zapnout ten monitoring a uvidíš. Je na to nějaká klávesová zkratka.
Jakou máš verzi AIO? Tu nejnovější? 2.8.4-1? Tlačítka jsem nezkoušel. Našel jsem na
mazda3revolution, že s tím mají taky problém. Je to příspěvek z dubna 2018. Já to neřešil, tak nevím, jestli na to je nějaký fix nebo co s tím.
Odpojování telefonu od inforainmentu možná nesouvisí s AIO. Mně to dělá taky. Nastavím v infotainmentu, že se má přehrávat hudba (používám Spotify) přes "USB Android Auto" (nebo tak to nějaka v těch zdrojích je pojmenovaný) a občas se to odpojí a začne to šumět, tj. přepne se na rádio. Přitom zvuk navigace funguje. Myslím si, že hudbu přehrává přes bluetooth a že mi to odpojí bluetooth. Musím jít znovu do zdrojů a vybrat zase USB AA. Mám pocit, že jednou jsem dokonce viděl notifikaci na telefonu, že se odpojilo bluetooth. Asi to bude souviset s telefonem bych řekl, protože moc lidí si na to nestěžuje.
No a teď to nejdůležitější
Píšeš, že ti funguje HUD i zvuk. Jakou máš verzi FW? Máš nový USB hub? Se starým hubem ten zvuk u AIO AA funguje. S novým ne a pokud vím, tak toto nebylo zatím opraveno. Mám zkušenost jen s novým usb hubem, protože jsem se o AIO dozvěděl až po upgradu.