• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Asi mám už, před měsícem jsem byl v servisu a prosil jsem je o novou verzi. :( Stejně bug přetrvává :(

image.jpg

Asi mám už, před měsícem jsem byl v servisu a prosil jsem je o novou verzi. :( Stejně bug přetrvává :(

Zobrazit přílohu 23687
Já tam zase mám bug, kdy mě to občas přepne audio zdroj z USB na rádio. Děje se to občas a to po hlasivým pokynu z navigace. Verzi mám 70.0.0.100. Na 335 ani nepůjdu. Nějak pochybuju, že to tam vyřešili. Bylo to i v předchozí verzi.

Tak jsem taky uz upgradnul na iOS 13 betu, abych mohl zacit pouzivat novy rozhrani Apple Carplay a dalsi novinky iOSu ;) neni to spatny, ale zatim Carplay dashboard podporuji jen Apple Maps... Ale verim, ze ostatni (Google Maps, Waze) upravi svuj kod podle noveho API hned v zari po vydani novych iPhonu s iOS 13 final..

DCBF7BC9-1322-47D9-8768-A2FE1D4406F8.jpeg 7667F211-95F0-47FA-9FDE-B758CF664796.jpeg

Tak se zase rychle vrátíme na zem. Apple v poslední ani jiné žádné verzi neposkytlo API pro úpravy stylu ala styl Apple. Mluvím za Waze.

Kvoli vyssiemu nabijaciemu prudu. Ta origo by nestihala nabijat a telefon by sa pomaly vybijal. Ci je aj nejaky iny rozdiel v elektronike, to neviem...
hm, dnes jsem to nainstaloval a zkusil, telefon vypadal ze se nabiji ... co ma ta usb krabicka teda spolecneho s AA ze za to chteji petitalir? ... kdyz si apliakci musis sehnat

@rumi Nemas ty nahodou AIO Tweeks? Pokial viem, tak oficialna podpora AA sa sklada zo 4 casti: firmware, krabicka s USB portami, vymenena kabelaz za silnejsiu, el. modul.

EDIT: to, ze sa telefon nabija, este neznamena, ze sa nevybija este rychlejsie (takze tym len spomalis vybijanie).

Nemam AIO Tweeks - ale mam novou 3ku sedan -> muze to byt tim?
jo, dnes jsem nainstaloval a jeste moc nezkoumal - takze je mozne, ze se to vybiji rychleji

Nemam AIO Tweeks - ale mam novou 3ku sedan -> muze to byt tim?
Nema to nova trojka uz od vyroby?
Planovali to aj do novej sestky, ale asi to nestihli nacas... V USA vsak sestku predavali s tym, ze po vydani podpory pre AA/CP to budu bezplatne instalovat. Predpokladam teda, ze do trojky to mohli davat hned pri vyrobe.

Nova trojka ma stejny infotainmant,ze tam resite novy USB hub?

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk

Nema to nova trojka uz od vyroby?
Planovali to aj do novej sestky, ale asi to nestihli nacas... V USA vsak sestku predavali s tym, ze po vydani podpory pre AA/CP to budu bezplatne instalovat. Predpokladam teda, ze do trojky to mohli davat hned pri vyrobe.
to nevim - pri prodeji me borec rikal, ze to aa ani ac nema :confused:

Nová trojka už přece nemá MZD, ale nový systém s automatickou podporou AA/AC :)

Ano, nová M3 už umí AA/CP z výroby. Neuvěřitelné, co za odborníky dělá prodejce věcí o kterých ví úplný h...o. Nedávno jsem ve specializované prodejně A/V techniky chtěl redukci pro TOSlink z 3,5 jack na klasickou hranatou kostičku TOSlink kabelu (optika). Prodejce nevěděl ani co je TOSlink. Když se dozvěděl, že optika, tak mi řekl něco jako to už je out, HDMI je lepší dejte tam HDMI. Fakt borec na svém místě.

nojo, nektere veci musi clovek zjisti stylem pokus omyl ... spis by meli soudruzi z Googlu vypustit Auto i do ceskeho storu

Ono zjistit co znamená to Full Led na “trojce” je pro Columba. I ve Zline kde si myslím ze jsou jedni z nejlepších mne tvrdili, ze když Full tak všude.
Natural potom měnil interiér, kufr, zpatecky a blinkry pozdeji udelam po zaruce. Takze asi tak s tou podporou prodejců. ;)

tak jsem to dneska trosku pokoumal - docela se me to libi, telefon nabiji, dobre to je se spotify, tlacitka home, mapy, music a zpet funguji ... ale pokud mas zaply waze a navigujes trasu, tak prestane fungovat rozpoznavani znacek ?!:eek: pokud je waze pouze zaply a nema trasu, tak rozpoznavani funguje o_O ... nefunguje dotyk, coz je skoda .. toz tak

Back