Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já tam zase mám bug, kdy mě to občas přepne audio zdroj z USB na rádio. Děje se to občas a to po hlasivým pokynu z navigace. Verzi mám 70.0.0.100. Na 335 ani nepůjdu. Nějak pochybuju, že to tam vyřešili. Bylo to i v předchozí verzi.Asi mám už, před měsícem jsem byl v servisu a prosil jsem je o novou verzi. Stejně bug přetrvává
Zobrazit přílohu 23687
Kvoli vyssiemu nabijaciemu prudu. Ta origo by nestihala nabijat a telefon by sa pomaly vybijal. Ci je aj nejaky iny rozdiel v elektronike, to neviem...vi nekdo proc meni tu usb krabicku? ... me to jede i na te origo
hm, dnes jsem to nainstaloval a zkusil, telefon vypadal ze se nabiji ... co ma ta usb krabicka teda spolecneho s AA ze za to chteji petitalir? ... kdyz si apliakci musis sehnatKvoli vyssiemu nabijaciemu prudu. Ta origo by nestihala nabijat a telefon by sa pomaly vybijal. Ci je aj nejaky iny rozdiel v elektronike, to neviem...
Nema to nova trojka uz od vyroby?Nemam AIO Tweeks - ale mam novou 3ku sedan -> muze to byt tim?
to nevim - pri prodeji me borec rikal, ze to aa ani ac nemaNema to nova trojka uz od vyroby?
Planovali to aj do novej sestky, ale asi to nestihli nacas... V USA vsak sestku predavali s tym, ze po vydani podpory pre AA/CP to budu bezplatne instalovat. Predpokladam teda, ze do trojky to mohli davat hned pri vyrobe.
Ostatní nemají šanci to nějak zjistit...mam novou 3ku sedan