- 2 675
Jojo, take se mi otevrelo rovnou Waze a libilo se mi to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
uz je i verze pro arm7a -32bitAndroidDívám se na to a prý musím udělat clean install androidu. Nechápu, proč motorala poslala tak dementní update na oreo, který nepodporuje 64bit.
Tak to mám radost. Už jsem přestával doufat. Díky za upozorněníuz je i verze pro arm7a -32bitAndroid
Nainstaluju verzi 4.5, smažu data a znova udelim povolení pro android auto ale v nastavaní button pro povolení nových funkcí android auto nemám. Nevíte co dělám špatně?Tak nové Android Auto UI je už dostupné!
- Verzia Android Auto app 4.5
- Vymazať dáta aplikácie
- Povoliť v nastaveniach "Vyskúšajte novú služby Android Auto"
- Hotovo..
Asi je nutná poslední verzež - aktuální je 4.5.592853 pro armeabi-v7a ; ...854 pro arm64-v8a a ...857 pro x86). Měla by to pak být v nastavení hned první položka. Vymazání dat staré verze je nutné.
Mobil jsi resetoval do továrního nastavení?Odinstaloval jsem,zresetoval jsem mobil,nainstaloval a je to tam.
Android 9?Tak zkousel jsem vse mozny, nic nepomhlo, mozna,ze muj tel. neni podporovany :-/
Ano,mam devitku...Android 9?