• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

A co ovládání map? Dá se nějak rozumně posouvat a zoomovat mapu? Předtím jsem musel pomalu ukroutit joystick.

Tak nové Android Auto UI je už dostupné!
- Verzia Android Auto app 4.5
- Vymazať dáta aplikácie
- Povoliť v nastaveniach "Vyskúšajte novú služby Android Auto"
- Hotovo.. :)

elWVkn7.jpg
ECcUlKB.jpg
6mfTqCd.jpg
4XCscB7.jpg
Nainstaluju verzi 4.5, smažu data a znova udelim povolení pro android auto ale v nastavaní button pro povolení nových funkcí android auto nemám. Nevíte co dělám špatně?

Asi je nutná poslední verzež - aktuální je 4.5.592853 pro armeabi-v7a ; ...854 pro arm64-v8a a ...857 pro x86). Měla by to pak být v nastavení hned první položka. Vymazání dat staré verze je nutné.

Asi je nutná poslední verzež - aktuální je 4.5.592853 pro armeabi-v7a ; ...854 pro arm64-v8a a ...857 pro x86). Měla by to pak být v nastavení hned první položka. Vymazání dat staré verze je nutné.

Taky mi to nejede, zkousen postup, nic...tak jsem odinstaloval a nainstaloval znovu, taky nic. Polozku v nastaveni nevidim,jako prvni mam "Limit Wi-fi"....Verze posledni 854.

Odinstaloval jsem,zresetoval jsem mobil,nainstaloval a je to tam.

Tak uz mi to jede, bylo nutne odinstalovat aplikaci a pak z recovery smazat adresar com.google.android.projection.gearhead v adr. data, nasledne pak nainstalovat aplikaci.

Mně to funguje perfektně. Běžte do nastavení aplikace AA a klikněte na položku "vyzkoušejte novou verzi Android auto". ;)

Aplikáciu som odinštaloval, nainštaloval novú, nič som nemazal a mám to tam. Páči sa mi že pre pauznutie hudby nemusím opúšťať navigáciu.

Akurát neviem v akom jazyku funguje to hlasové ovládanie. Prišla mi správa, prečítalo ju celkom pekne a na konci povedalo že ak chcem odpovedať, mám povedať "odpovedať"... povedal som a povedalo že mi s týmto príkazom nevedia pomôcť. Druhý pokus na opakovanie príkazu som nedostal.

Mobil mám po slovensky, SIM mám jednu českú a dátovú slovenskú, v nastaveniach android auta (slovensky) mám nastavenie Assistenta v angličtine a medzi Jazyky asistenta sa dá pridať len Angličtina..
Asi sa niečo pokazilo keď som minule skúšal dať mobil do angličtiny a nainštalovať apk Google Asistenta.

Tak mi v Android Auto vůbec assistent nefunguje. Když chci dát přečíst zprávu, tak se na chvíli ztlumí hudba, ale nic se nestane. Ať už jde o textovou zprávu, whats app, cokoliv. To samé i hlasové ovládání.

Přitom telefon mám v angličtině, nastavení pro assistenta taky v angličtině, sim jedna česká, druhá belgická.

Zdravím mazďáci, vy co máte v MZD connect CarPlay a používáte. Nestane se vám, že po ukončení hovoru si auto myslí, že ještě voláte a nespustí přehrávání hudby? Osobně to řeším odpojením telefonu a znovu zapojením. Nevíte někdo co by to mohlo být, případně hlásit jako reklamaci dealerovi, nebo na Apple? Nevím si rady... Díky :)

Back