• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Tak nové Android Auto UI je už dostupné!
Funguje docela dobře; ten nový UI je o dost lepší. Díky za upozornění na novou verzi :)
Ještě by mohli u Spotify trochu zapracovat a upravit to jejich zmatený ovládání.

To apk není zkompilovaný pro můj telefon, tak jsem stejně jako u minulé verze utřel. Si pořídím novej foun.

Dívám se na to a prý musím udělat clean install androidu. Nechápu, proč motorala poslala tak dementní update na oreo, který nepodporuje 64bit.

Stejně ten telefon chci dát už pryč. Je to šunt. Aktualizace už neproběhla docela dlouho, nic moc jsem tam poslední dobou neinstaloval a systém se začíná docela dost zpomalovat. Reakce na kliknutí, kde předtím reagoval okamžitě, teď trvají občas i pár vteřin. Motorola je nenápadná jak sviňa. Zpomalí telefon a kup si další. Ani hovno. Jejich zmetky už si nekoupím. Obávám se ale, že toto bude asi všude.

Prosím o upřesnění nový AA UI stáhnu kde? to je to již na google play?A pak ten co mám odinstalovat a nový nainstalovat?Jak je to díky.

Tak jsem vyzkousel a bez problemu funguje. Neco je lepsi ... a neco i horsi. Joystickem doleva drive rovnou oteviralo menu aplikace, dnes pouze presune focus na hamburger, tudiz je potreba o klik navic. No skoda, ale jinak docela pohoda. Jeste jsem zvedavy, jak budou nove vypadat notifikace. Zatim za ty dve jizdy mi zadna neprisla, drive na Home obrazovce mi to prislo asi lepsi, ted to vypada, ze se tam bude hure proklikavat.

Já věřím, že ten klik navíc v nějaké z příštích aktualizací odstraní. Jinak za mě se to zlepšilo v rychlosti. A také si to pamatuje, že jsem Waze používal i včera, protože dnes ráno po nastartování, automaticky se systém přepnul do AA, sama začala hrát hudba ze Spotify (to i předtím) a rovnou se otevřelo samo Waze.

Back