Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Včera jsme úplně to samé řešili s @DanCZer , tak pak hoďte echo pánové, kde je zakopaný pesTak mam nejak pocit, ze se moje Waze nakazilo od @Sikyl-a. Vetsinou se to nejak nejak zasekne, navigace nevi, kde jsem nebo spis jakym smerem vubec jedu, takze je nakonec prakticky k nicemu. Zajimave, ze pokazde, kdyz jsem pak prepnul na Google Maps, tak ty navigovaly bez problemu. A uplne stejne se to chova u manzelky na jejim telefonu. Dela nam to cca 2 mesice.
Uz jsem to zjistoval, GPS data by se mela brat z tel., LCD mazda connectu slouzi jen jako zobrazovac, pokud tam neni nejaka zmena.No popravdě já zaznamenal to samé, ale jen jednou s vestavěnou navigací a jednou s Waze, zatímco Google mapy v pohodě.
Čeho jsme si ale všiml je, že zatímco dříve, když jsem provozoval Waze v předchozím autě na přímo, tak mi hlásil úsekové měření +- skoro přesně, nyní hlásí jeho začátek se zpožděním cca 200m, ale konec ukáže v pořádku.
Když jsem zaznamena problém s vestavěnou navigací (pohybovala se na opačnou stranu, tuhla na místě, byla několik desítek metrů mimo silnici uprostřed pole, zatímco auto jelo plnule dělo se to asi 5 minut), vypnul jsem jí a zkusil zapnout znovu po cca. čtvrt hodině - to se chytla a pak už ukazovala vše v pořádku.
Co mi není jasné je, jak funguje Android Auto - jestli je výhradním vstupem mobila displej auta jen zobrazuje, nebo jestli se bere GPS signál z auta. Když blbnulo Waze, tak se to chovalo jako když nemůže chytnout polohu, ale telefon mi ležel tam co jindy - pod CD-čkem...
jen problikává..tzn blikne mapa, zmizí mapa a tak chvíli dokola....
U Xiaomi s MIUI musis hlavne povolit autostart a zakazat usporu baterie pre Android Auto a Waze...Ahoj. Minulý týden jsem si koupil a instaloval Android Auto, upgrade softu na nejnovější je samozřejmostí. Vše šlo hladce, (díky bohu za internet a fóra ) s připojením jsem neměl žádný problém, tak jsem byl celý happy. Až do chvíle, když jsem zjistil, že mi tak samo blbne Waze (hlavně kvůli navi jsem si to koupil). Ztrácel se signál, tím pádem navigovala zmateně, u Google Maps to bylo lepší. Tak jsem googlil a pomohl mi tenhle postup: https://www.svetandroida.cz/prijem-signalu-gps/
Tak snad to někomu taky pomůže. Mobil Xiaomi Redmi Note 7. Mazdar
Jenže já mám trochu odlišnou zkušenost. Mám M6 od 7.11. Předtím jsem jezdil s Fordem Focus s vyhřívaným předním sklem a telefon jsem měl v držáku na palubce (Waze, Google mapy bez jediného zaškobrtnutí). Teď mám ten samý telefon, stejnou verzi Waze a GMap (tedy dnes už možná ne, ale z počátku určitě), jen v loketní opěrce přes kabel v AA a seká se to. Rozdíl je jen v poloze a zobrazení přes kabel, ne v nastavení telefonu.@DanCZer Je to opravdu jen softwarový problém. Zhruba půl roku zpátky ještě Waze fungovalo bez jakéhokoliv zadrhnutí - tehdy byl naopak problém spíše se stabilitou samotného AA. Ale nějakého poklesu GPS signálu jsem si předtím za nějakých 7-8 měsíců vůbec nevšiml. Bohužel od určité aktualizace AA i Waze se to občas chová, tak jak se to chová a začal se ztrácet/zasekávat signál. Jinak z mé strany je umístění USB pro AA chvályhodné, nemám rád, když interiér hyzdí kabely a to řešení s telefonem v loketní opěrce mi přijde opravdu super. A jak už jsem psal dříve, alespoň nemám takové nutkání si na semaforech a v koloně číst maily a podobně.