Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U mne vše v naprostém pořádku, Google Mapy i Waze běhají jak mají. Jezdím podle toho denně. Mám Android 9.1.No mi s tím, už došla trpělivost a začal jsem používat Google Maps, byť tedy je to strašně nepřehledné.
U Waze se mi začalo teď kromě toho GPS problému stávat, že po připojení k AA a zadání trasy, to trasu vypočítá offline a vypíše No network connection a chytne se třeba za pár minut, nicméně když dám trasu přepočítat, tak problém je zase zpět. Přitom Spotify, Google Maps vše normálně online funguje. Dělá to ještě někomu dalšímu nebo je to nějaký ojedinělý problém? AA i Waze v poslední verzi, Android 9.0 na Galaxy A7 2018.
Mohu se zeptat kudy táhneš kabel k telefonu? Osobně jsem úplně nepříčetný z volně se povalujícího kabelu po celém tunelu od loketní opěry (pod kterou je zásuvka AA/ ACP) až dopředu do kastlíku pod ovládáním klimatizace, kde mám telefon?No mi s tím, už došla trpělivost a začal jsem používat Google Maps, byť tedy je to strašně nepřehledné.
U Waze se mi začalo teď kromě toho GPS problému stávat, že po připojení k AA a zadání trasy, to trasu vypočítá offline a vypíše No network connection a chytne se třeba za pár minut, nicméně když dám trasu přepočítat, tak problém je zase zpět. Přitom Spotify, Google Maps vše normálně online funguje. Dělá to ještě někomu dalšímu nebo je to nějaký ojedinělý problém? AA i Waze v poslední verzi, Android 9.0 na Galaxy A7 2018.
Tohle by me take zajimalo. Uz jsem to tady nekde zaregistroval a kdyz pominu to, ze mi to stale prijde docela drahe, tak pokud by to opravdu spolehlive fungovalo, tak by to bylo elegantni reseni, jak se zbavit kabelu.Nemáte někdo zkušenost s tímto zařízením v Mazdě? Jde mi o to zbavit se kabelu mezi telefonem a AA/ACP.
https://carplay2air.com/products/cp...y-android-auto-module-and-mirror-link-feature
https://www.banggood.com/cs/Wireles...tCh3xagS7EAQYCSABEgKFlfD_BwE&cur_warehouse=CN
Jsem hlava děravá... stárnu . Opravdu jsi to psal. No prvně musím vyřešit jedno..už z principu a pak vyřeším druhé . V soukromé zprávě Ti mohu napsat jak to jde celé vyřešit.@Sikyl Už jsem to tady někde psal. Nechávám jej právě v loketní opěrce, to řešení se mi líbí, protože mi to brání si s tím telefonem za jízdy hrát. A navíc taky nemám rád kabely v interiéru a mobil tam nijak nelítá ani nerezonuje. Je ale fakt, že používám chytré hodinky, takže co nezvládne zobrazit Android Auto, tak vidím tam a do ruky jej brát nepotřebuji.
Robila to starsia verzia FW..zkušení páni Car playoví, zkuste mi poradit, prosím: jezdím se CP teprve dva týdny a jsou tam jisté věci, které jsem zatím nepochopil:
CP připojeno, Waze spuštěn, hraje mi muzika z FM. Zazvoní telefon, muzika se vypne a po skončení hovoru někdy naběhne zpátky ale někdy ne. Totéž se mi stává při poslechu Spotify. Má to nějaká pravidla, něco co mi uniklo nebo je to prostě vlastnost?