mellda
výkonný člen KLANu
- 440
Čím dál víc mně vadí připojování mobilu kabelem. Nepoužívám AIO, ale origo AA, protože mám upgrade a FW v70 a nechce se mi to přemontovávat. Našel jsem projekt AAGateWay, ale nepodařilo sem i to rozchodit. Zkoušel jsem 4 telefony. Líbí se mi myšlenka, že bych v autě měl permanentně jeden telefon připojený a nastavený tak, že se vypne a zapne s autem (to už jsem testoval a jde to). Měl bych permanentně zapnutý displej a tam bych měl zobrazený např. info o tlaku a teplotě v pneumatikách (pořídil bych na to senzory). Ale problém je, že ta apka mi nefunguje a kdž jsem zkoušel připojit telefon s AA drátem a druhý telefon přes BT, tak to taky nejede. Resp. ono to jede, ale auto vždy nastaví, že hovory přehrává z toho telefonu, který je připojený drátem. Já bych potřeboval hovory přijímat na tom BT telefonu. Na tom telefonu s AA bych si přehrával písničky přes spotify a poslouchal by hlasový povely. Přes BT telefon bych měl jen hovory, zprávy ap. Nenapadá vás někoho, jestli to jde nějak zrealizovat? Co se týče Spotify a map (používm google mapy), tak tam je to ok. Obojí bych měl navázaný na svoje účty, takže není problém to mít dvakrát. Ale to volání je problém.