• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Tip pre tych ktori o tom nevedia:
Po zapnuti "Požiadať o zameranie na video hneď po zapnutí" vo vyvojarskych nastaveniach aplikacie Android Auto, sa na MZD automaticky spusti AA po pripojeni telefonu k USB kablu bez nutnosti manualneho prepinania na obrazovke alebo Home tlacidlom.. :)

vyvojarske nastavenia v AA povolite ked parkrat poklepete na verziu aplikacie... :)

Tip pre tych ktori o tom nevedia:
Po zapnuti "Požiadať o zameranie na video hneď po zapnutí" vo vyvojarskych nastaveniach aplikacie Android Auto, sa na MZD automaticky spusti AA po pripojeni telefonu k USB kablu bez nutnosti manualneho prepinania na obrazovke alebo Home tlacidlom.. :)

vyvojarske nastavenia v AA povolite ked parkrat poklepete na verziu aplikacie... :)
Takovou moznost tam nevidim. Nebo ze by to byla ta polozka "Pri spusteni vyzadat zaostreni videa"? Jinak me to obcas samo nastartuje,obcas ne.

Ta překrytá položka na první obrázku dole je "Rozlišení videa".

7456294c7a820f616aeeb7b8acfa25ca.jpg1ac92dce7197606bf0ef886014146475.jpg

Odesláno z mého SM-G975U1 pomocí Tapatalk

Ahoj
máte někdo nějaký tip v Praze, kde by bylo nejlevnější nechat instalovat Apple Carplay/Android Auto
Když jsem požádal v Plzni v Aspektě o cenovou nabídku instalace, nestačil jsem se divit, co by si naúčtovali za 2 hodiny práce.

Přikládám email:

Dobrý den,

na základě Vašeho požadavku Vám zasílám cenovou nabídku na montáž jednotky Apple Car Play / Android Auto.

Jednotka-2.523,-Kč
Propojovací kabel-1.765,-Kč
Speciální montážní páska-148,-Kč
Montáž-3.824,-Kč

Celkem: 8.260,-Kč vč. DPH.

Závěrem mi dovolte Vás upozornit, že systém Apple CarPlay a Android Auto nejsou v současnosti podporovány v ČR /SR.
S pozdravem a přáním úspěšného dne

Díky za tipy :)
Vůz: Mazda CX-5 2.0 (9/2015)

Je to skutečně docela dost. Já za instalaci v autorizáku v Táboře platil 5571,- Ještě dodávám, že se to dělalo v rámci dalšího poměrně rozsáhlého servisu.

To je teda dobrej podel :D Ja ve Zline za 5400. Prace na pul hodky + aktualizace FW,ktera sice trva 40 minut,ale bezi to samo a vyzaduje to snad 3 interakce od mechanika,coz je max 5 minut. Casove to nemuze trvat vic jak na hodinu. Proste ne :)

Když jsem požádal v Plzni v Aspektě o cenovou nabídku instalace, nestačil jsem se divit, co by si naúčtovali za 2 hodiny práce.
Klasický Aspekta Plzeň příplatek (rádi to dělají). V CX-5 KE FL má CarPlay 1,4 normohodiny.

To je teda dobrej podel :D Ja ve Zline za 5400. Prace na pul hodky + aktualizace FW,ktera sice trva 40 minut,ale bezi to samo a vyzaduje to snad 3 interakce od mechanika,coz je max 5 minut. Casove to nemuze trvat vic jak na hodinu. Proste ne :)
BM taktéž normovaná montáž 1,4 hodiny.

Ahoj
máte někdo nějaký tip v Praze, kde by bylo nejlevnější nechat instalovat Apple Carplay/Android Auto

Přikládám email:

Dobrý den,

na základě Vašeho požadavku Vám zasílám cenovou nabídku na montáž jednotky Apple Car Play / Android Auto.

Jednotka-2.523,-Kč
Propojovací kabel-1.765,-Kč
Speciální montážní páska-148,-Kč
Montáž-3.824,-Kč

Celkem: 8.260,-Kč vč. DPH.

Závěrem mi dovolte Vás upozornit, že systém Apple CarPlay a Android Auto nejsou v současnosti podporovány v ČR /SR.
S pozdravem a přáním úspěšného dne

Díky za tipy :)
Vůz: Mazda CX-5 2.0 (9/2015)

Car Star Praha 5500 kč a cca 2 hodiny

Tak jsem ve fázi, že jsem narychlo stáhnul do telefonu aplikaci a nepřipojím se:D. Zatím nebyl čas, po práci se tomu pověnuju :D

po pár přeinstalacích aplikace v mobilu a několika restartech infotainmentu se mi podařilo kolem 1.hodiny ráno telefon spojit s autem :D:p. během dopoledne zkoušeny google mapy a zatím bez problému. Je pravda, že pro mojí potřebu půjde o 99% využití jen na google mapy a za to bych 5500 kč nedal. Pokud to někdo využije i jinak, tak proč ne. Já se prostě s origo navigací a její logikou nezžil. Jediné na co jsem si zvyknul bylo promítání navigace na sklo, to mi teď u použití AA trošku chybí.

Tak jsem zjistil první věc, po přehřátí sw se mi dlouho načítá čtení značek a skoro mi zmizelo hlídání v pruzích - občas se na chvilku objeví a zase zmizí

Prý vyšly nějaké aktualizace na Mazda conect + přehrání pro AA. Na hlídání v pruzích by to nemělo mít vliv, na čtení značek asi ano6, protože při použití AA a Google map to nemluví s origo navigací. Takže kdo chce mít plně funkční head up displej bude z Car Play zklamaný

Vidím to přesně opačně. Jsem z CarPlay nadšený.
Originál navigaci s kartou jsem poslal do haj...háje. Pravda, hlídání v pruhu nemám, to bylo až v nejvyšší verzi auta. Ale čtení značek je paskvil hodný alfatestovani na lidech. Navigovani do pruhů na HUD je pěkné, ovšem ČR nemá 2-3 roky aktualizaci map (Here) a sorry, i ten blby Google maps aktualizuje aspoň co 1/2 roku mapy, jakoze jezdím s Waze kde je aktualizace každých 24 hodin. Tedy nějaké navigovani do pruhů je opět spíše vlhký sen. Originál navigace brutálně brzdí cely systém. Věcně problémy.
Díky, nechci. Zlatý CarPlay a AndroidAuto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back