Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Chybí tam ta časová expirace.
Mají to furt rozbitý a od té doby, co je převzal google, tak je to ještě horší.Ten Waze klient je prostě marný, musím to furt opakovat...![]()
Já si myslím, že to spíš patlají furt stejným stylem. Jako ten UX je tragédie. Dávno bych to jádro, co si upekli porušením GPL původní aplikace RoadMap, vyhodil a spíš do Google navigace transponoval potřebné funkce. Naopak, spíš mi to přijde, že jak zainvestoval Google, že najali nějaké programátory navíc a trochu to uživatelské rozhraní zpacifikovali. Je vidět, že pod kapotou to ale stále není ono.Mají to furt rozbitý a od té doby, co je převzal google, tak je to ještě horší.
Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, chánoj, chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbruch!..Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.
Tak alespoň naznač......kdyby jste věděli co vím já.![]()
No se Shr3kem musím v některých věcech souhlasit. Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klasika korporat, milion dva lidi, kteri sahaji sem, tam a tam, product owner/project manager/... reknou to a to tam,at vykazou praci + zapatla se to outsourcingem a je z toho velky ........kdyby jste věděli co vím já.
No se Shr3kem musím v některých věcech souhlasit. Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jasně, naprostoHlavne, ze maji vsichni jasno.