Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Chybí tam ta časová expirace.
Mají to furt rozbitý a od té doby, co je převzal google, tak je to ještě horší.Ten Waze klient je prostě marný, musím to furt opakovat...
Já si myslím, že to spíš patlají furt stejným stylem. Jako ten UX je tragédie. Dávno bych to jádro, co si upekli porušením GPL původní aplikace RoadMap, vyhodil a spíš do Google navigace transponoval potřebné funkce. Naopak, spíš mi to přijde, že jak zainvestoval Google, že najali nějaké programátory navíc a trochu to uživatelské rozhraní zpacifikovali. Je vidět, že pod kapotou to ale stále není ono.Mají to furt rozbitý a od té doby, co je převzal google, tak je to ještě horší.
Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, chánoj, chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbruch!..Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.
Tak alespoň naznač......kdyby jste věděli co vím já.
No se Shr3kem musím v některých věcech souhlasit. Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Klasika korporat, milion dva lidi, kteri sahaji sem, tam a tam, product owner/project manager/... reknou to a to tam,at vykazou praci + zapatla se to outsourcingem a je z toho velky ........kdyby jste věděli co vím já.
No se Shr3kem musím v některých věcech souhlasit. Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
jasně, naprostoHlavne, ze maji vsichni jasno .