• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Satelitní podklady bohužel ne.

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Od nedělní přeinstalace apky v mobilu zatim vše funguje. Stále se v prostředí CP snažím zorientovat :D. Nikdy jsem moc nepoužíval Spotify, ale teď to v autě zkouším (jsem zvědavý na spotřebu dat).

pokud mohu hlásit bugy Waze v Car Play, tak mě dost žere to, že po zobrazení hlášení o události na trase, tato hláška zmizí až ji teprve přebije nějaká další a tím blokuje zobrazení zbývajících km a dojezdového času. Třeba dnes při průjezdu Strahovským tunelem, kde je průjezdový radar mě oznámení o něm svítilo na displeji ještě dalších mnoho kilometrů, kdy už tato hláška byla naprosto nerelevantní a mnohem raději bych věděl dojezdovou vzdálenost a čas.

IMG_4607.jpeg

Nerozumím. Zkoušel jsi zmačknout Není Tu, nebo potvrzení?
Ale víme teď o jedné chybě. U některých se děje to, že se to vrací okno ať uděláš cokoliv. Přesněji pokud nestihnes do časového úseku potvrdit nebo odmítnout, hláška tam otravuje.

...ehm, cely systém upozornění se teď predelava do iOS. A chystá se jedna novinka k tomu. Víc neřeknu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zkusím vysvětlit. Jedu místem s průjezdovým radarem, vyskočí hláška. Ale ta hláška tam straší i po mnoha dalších kilometrech. Ano, pokud ji odkliknu, zmizí. Ale standardně ve Waze na telefonu tahle hláška zmizí i bez odkliknutí, pokud už není aktuální. Na CP je hláška obrovská a zakrývá info o čase dojezdu atp a nezmizí ani po mnoha kilometrech, čímž otravuje. Přece nebudeme odklikávat každou hlášku o upozornění :)

Chybí tam ta časová expirace.

Mají to furt rozbitý a od té doby, co je převzal google, tak je to ještě horší.
Já si myslím, že to spíš patlají furt stejným stylem. Jako ten UX je tragédie. Dávno bych to jádro, co si upekli porušením GPL původní aplikace RoadMap, vyhodil a spíš do Google navigace transponoval potřebné funkce. Naopak, spíš mi to přijde, že jak zainvestoval Google, že najali nějaké programátory navíc a trochu to uživatelské rozhraní zpacifikovali. Je vidět, že pod kapotou to ale stále není ono.

...kdyby jste věděli co vím já. :)
No se Shr3kem musím v některých věcech souhlasit. Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.

No se Shr3kem musím v některých věcech souhlasit. Patlala patlala, vydat verzi, patlala patlala.

Tak alespoň naznač...

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

My nesmíme ani naznačovat. :D

Klasika korporat, milion dva lidi, kteri sahaji sem, tam a tam, product owner/project manager/... reknou to a to tam,at vykazou praci + zapatla se to outsourcingem a je z toho velky .....

Hlavne, ze maji vsichni jasno :D.
jasně, naprosto :D:D:D

Ó fretná chrochtobuznosti
tvé mikturace jsou mi
co zaprudlé žvastopunktery
na plzné včele.
Škvrrrk, já zapřísahám Tě,
svými frůnícími kvrdlovrzy.
A krákorně zafras
mě svými scvrknuvšími patlocaráty
nebo tě roztrhám na fidloprčičky
svým frkodrťákem,
tak bacha na to!

Zakončil bych to odpovědi: 42

A pojďme se vrátit k původnímu tématu. ;)

Back