- 3 506
a proč tak starou ? Není náhodou z 3. prosince 2020 ? V tom bych viděl problém5.9.604634-release
teď už jsou verze 6.3.6.....z dubna 2021. Pokud máš tedy Android 6.0+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
a proč tak starou ? Není náhodou z 3. prosince 2020 ? V tom bych viděl problém5.9.604634-release
Děkuji moc. Povedlo se. Neovládám AJ, tak to dalo fušku.?stahni aktuální verzi AA
Android Auto 6.3.6113 APK Download by Google LLC - APKMirror
Android Auto 6.3.6113 APK Download by Google LLC - APKMirror Free and safe Android APK downloadswww.apkmirror.com
V horní bublině je uvedena max. povolená rychlost v místě, kde projíždíš, a v druhé jakou rychlostí ve skutečnosti jedeš.Ukazuje vám Sygic na AA ty dvě bubliny rychlosti?Zobrazit přílohu 34647
Navigace je nadřazena ostatním spuštěným médiím. Ztlumí přehrávání v okolí řidiče (reproduktory) a zesílí pokyny navigace. Je to záměr. Jsem přesvědčen, že to nepůjde změnit, ale mohu se mýlit.Nevíte prosím, jestli jde nějak nastavit, aby vám hlasové pokyny navigace netlumily hudbu přehrávanou z flashky? Při navigování přes Mapy.cz na Apple Carplay...
Musím se podívat v autě, ale upřímně zrovna tato koupená navigace je v mobilu úplně jiná, než přes Carplay v autě. Mě osobně úplně irituje obrovské modré okno v levém horním rohu s naváděním do pruhů. Nejde změnšit a zabírá obrovskou plochu a odvádí pozornost. Až budu v autě tak to vyfotím, jak to mám.Sikyl,ano to chápu. V mobilu ty dvě bubliny mám znázorněné,ale v AA na obrazovce se mi nezobrazí. Já jen,jestli to máte stejně nebo je chyba jinde.
Je to vlastnost, ne chyba. V nastavení menu infotainmentu lze pokyny vypnout nebo úplně ztlumit. Pokud jsou ovšem zapnuté, tak potlačují muziku. Další možností je vypnout při spárování telefonu přes BT média (nastevení bluetooth ponechat pouze hovory) a nechat si pokyny diktovat z mobilu. Takto to mám já.Nevíte prosím, jestli jde nějak nastavit, aby vám hlasové pokyny navigace netlumily hudbu přehrávanou z flashky? Při navigování přes Mapy.cz na Apple Carplay...
Jde o to, že já chci slyšet hlasové pokyny navigace a současně bez ztlumení levého reproduktoru v tu chvíli poslouchat hudbu Doteď jsem měla v autě úplně zvlášť připojenou navigaci TomTom, takže mě to nemuselo trápit. Ale když je navigace přes Carplay, tak je to přerušování hudby na paliciTeď tomu asi nerozumím. Já mám zatím jen originální Mazda navigaci a tam jsem to eliminoval jednoduše tím, že jsem v navigaci ztisil na 0 navigační pokyny. Tahle varianta nefunguje u Waze Google maps nebo mapy.cz v AA?
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Dělali mě to v autorizáku při 3.garančce. Zmizel jen záznam průměrných spotřeb (ty sloupcové grafy). Jinak vše zůstalo nastavené, jak to bylo předtím.Mimochodem při přehřátí sw do infotaimentu pro nový AA modul zřejmě přijdu o veškerá nastavení a uložení oblíbených?