• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Určitě, už nějakou dobu mám v plánu koupit nový mobil, ale ten co chci se ještě neprodává, ale o víkendu, bude-li čas tak bych zkusil Apple, případně si od někoho pujčil Androida.
Super. Mne ide o AA, Carplay ma nezaujima, ale urcite sa niekomu hodi aj take info.
Drzim prsty a budeme cakat na recenziu ;)

Našel jsem tyhle dvě jednotky s možnou podporou videí YouTube Netflixu a zároveň i CarPlay:
Truckmall.cz – bezdrátový CarPlay/Android Auto adaptér pro Mazdu
AliExpress – multimediální modul s CarPlay, videi atd.
Ve svém autě vidím v systému CarPlay, ale nejde zvolit je šedý.
Počkám si na recenzi a pak bych upgradoval na nejnovější verzi modulu, který údajně podporuje:
  • přehrávání videa (YouTube,Netflix atd.)
  • CarPlay
  • rychlé nabíjení až 27 W
Doufám že by mi výměna konečně odemkla CarPlay a zároveň přidala pár nových funkcí.

Na truckmail mají dvojnásobnou cenu a ta z aliku co jsi vybral nemá 27W nabíjení protože to je starší verze P2 - bral bych z aliku ale s usb-c

Na truckmail mají dvojnásobnou cenu a ta z aliku co jsi vybral nemá 27W nabíjení protože to je starší verze P2 - bral bych z aliku ale s usb-c
@no_hits ma pravdu, uviedol si ine ocakavania ako ti realne ponukaju produkty v linkoch.
Ak chces YT, NTFLX a wireless Carplay, tak to musis kupit modul P3.2 :

@no_hits ma pravdu, uviedol si ine ocakavania ako ti realne ponukaju produkty v linkoch.
Ak chces YT, NTFLX a wireless Carplay, tak to musis kupit modul P3.2 :
Máš na mysli tu P3.2ACwireless?
https://pl.aliexpress.com/item/1005007097974894.html
Hádam, že je to ta kterou testuje @no_hits a pak k ní hodí recenzi.
Já se v tom nevyznám takže to radši nechám na odborníky. Klidně dojedu za ním do Brna na výměnu komplet.

Momentálně jedu ještě přes kabel a mám verzi systému 70.00.021 což už je bída. Rád bych přešel na novější jednotku která by zvládala bezdrátový CarPlay, a ideálně i přehrávání YouTube Netflixu a podobně. Taky by se hodilo rychlé USB (27 W) v loketní opěrce.

To, čo testuje @no_hits, podľa linku, ktorý pridal je verzia P3. Tzn. bez pridaného Netflixu a YouTube. P3.2 je novšia verzia. Neviem v čom okrem tých dvoch aplikácií je "lepšia". Možno aj rýchlejšie nabíjanie, možno je hardware-ovo nejak lepšia. Každopádne je výrazne drahšia, takže tam niečo lepšie musí byť.
Neviem, či tie moduly z mnou uvedeného linku podporujú všetky NTFLX a YT. P3.2 určite áno, ale o 3.1 a 2.1 dosť pochybujem, pretože tie sú staršie verzie.

Tých verzií modulov je veľmi veľa a aj na US fóre, ktoré sledujem to tam majú chalani celkom domiešané, pretože to vyzerá tak, akoby si tie verzie modulov určoval každý predajca / výrobca podľa seba a to veru nie je úplne v poriadku. Preto môj prvý príspevok zpred pár dní bol o tom, aby som dostal konkrétny link od niekoho, kto daný modul kúpil a odskúšal, pretože vyhľadávanie napr. P3.2 nemusí nájsť ten istý výsledok.

Btw, treba si dávať veľký pozor na popis predajcov, pretože stačí trošku nepozornosti a z Wireless AA je iba Wireless CP a AA iba wired a podobne.

Super. Mne ide o AA, Carplay ma nezaujima, ale urcite sa niekomu hodi aj take info.
Drzim prsty a budeme cakat na recenziu ;)
Tak jsem koupil nový kabel a ejhle voila AA vše bez problémů a svižně funguje i přes "obstarožní" mobil s Android 10. Předpokládám, že úplně stejně pak bude fungovat i bezdrátově s novým mobilem obsahující poslední verzi Androidu. Připojeno přes USB C a mobil indikuje rychlonabíjení.

Tak jsem koupil nový kabel a ejhle voila AA vše bez problémů a svižně funguje i přes "obstarožní" mobil s Android 10. Předpokládám, že úplně stejně pak bude fungovat i bezdrátově s novým mobilem obsahující poslední verzi Androidu. Připojeno přes USB C a mobil indikuje rychlonabíjení.
Ak by sa ti vyskytla moznost vyskusat Wireless AA, bol by som ti velmi vdacny. Ja mam Wired AA uz od vyroby a ide mi prave o to bezdrotove. Chcem vediet, ci to nema oproti kablovemu pripojeniu velku odozvu, vypadky pripojenia a pod.

Akorát tahle nová verze s netflixem má ten přepínač uvnitř což je naprd, já jsem si ale ten původní přepínač musel stejně předělat, protože se zlomil, dal jsem tam větší mohutnější

Ne, tak to má stará verze. Nová to má na desce uvnitř těla toho HUBu

Back