jirin_
výkonný člen KLANu
- 330
Funguje to jak predtim, bez CP a AA.Zkousel jsi udelat update bez vymeny kabelu s USB konektory ? Jak fungoval mobil ? Vymena kabelu s USB konektory jsou pouze draty a silnejsi napajeni, nebo neco vic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Funguje to jak predtim, bez CP a AA.Zkousel jsi udelat update bez vymeny kabelu s USB konektory ? Jak fungoval mobil ? Vymena kabelu s USB konektory jsou pouze draty a silnejsi napajeni, nebo neco vic ?
Cau AIO jsi instaloval na oficial android auto od Mazdy nebo to bylo soucasti AIO ?Děkuji @jirin_ za krátké setkání teď večer a instalaci AIO, v podstatě tu samou konfiguraci jako má on. V principu není nic víc potřeba.
Díky.
Teď je to ovládání CP/AA ještě veselejší a konečně dává smysl.
Staci dobijet mobil a funguje datovy tok pres starou kabelaz ??Funguje to jak predtim, bez CP a AA.
Na originalni, ale ten tweak na odemceni displeje za jizdy stejne u origo AA nefunguje, pouze u CarPlayCau AIO jsi instaloval na oficial android auto od Mazdy nebo to bylo soucasti AIO ?
Na originalni, ale ten tweak na odemceni displeje za jizdy stejne u origo AA nefunguje, pouze u CarPlay
No funguje to uplne stejne, jako predtim se starym firmwarem. Proc by se mobil nemel nabijet? Nabiji, ale pomalu proudem 0,5 A. V new firmwaru je vlastne jen integrovany tweak “pause on mute”, tedy uz se nemusi resit pres AIO (ani se to nedoporucuje delat). Kazdopadne, pokud neplanujes vymenu hardwaru, vyrazne se take nedopurucuje tento FW instalovat a zustat na verzi 59. Android jsem nezkousel (vylozene Android a PC nesnasim ), ani zkouset nebudu. Ale co jsem cetl, tak original je trochu rychlejsi a stabilnejsi, ale zase nefunguje dotykove ovladani, ani pripojeni pres Wi-Fi (to AIO AA umi).Diky za cenne informace. Zkousel jsi nahodou predtim AndroidAuto z AIO a ted od Mazdy ? Je v tom nejaky rozdil ?
Jak se projevuje nesnasenlivost k PC?... vylozene Android a PC nesnasim ...
Ze pouzivas MacJak se projevuje nesnasenlivost k PC?
Presne proto jsem se ptal ... Mac je take PC .
Technicky ano, ale PC se vzdy rikalo vyhradne pocitacum s Windows, Mac byl vzdy jen “pocitac”, resp. Mac byl vzdy Mac Viz stare popularni reklamy Applu - Mac vs PC.Presne proto jsem se ptal ... Mac je take PC .
Zdar nazdar, mam od utery nainstalovany modul v 2016 CX5 a jsem trosku rozpacitej.
Predevsim jsem si mel aktivovat alespon touch za jizdy... jeste na stary verzi FW to slo pomoci DEL11.
Ted budu muset jit pres seriak. Je tu nekdo, kdo by mi to byl ochoten aktivovat za nejakej poplatek? Nechce se mi shanet ty komponenty.