• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Děkuji @jirin_ za krátké setkání teď večer a instalaci AIO, v podstatě tu samou konfiguraci jako má on. V principu není nic víc potřeba.
Díky.

Teď je to ovládání CP/AA ještě veselejší a konečně dává smysl.
Cau AIO jsi instaloval na oficial android auto od Mazdy nebo to bylo soucasti AIO ?

Na originalni, ale ten tweak na odemceni displeje za jizdy stejne u origo AA nefunguje, pouze u CarPlay

Diky za cenne informace. Zkousel jsi nahodou predtim AndroidAuto z AIO a ted od Mazdy ?? Je v tom nejaky rozdil ?

Diky za cenne informace. Zkousel jsi nahodou predtim AndroidAuto z AIO a ted od Mazdy ? Je v tom nejaky rozdil ?
No funguje to uplne stejne, jako predtim se starym firmwarem. Proc by se mobil nemel nabijet? Nabiji, ale pomalu proudem 0,5 A. V new firmwaru je vlastne jen integrovany tweak “pause on mute”, tedy uz se nemusi resit pres AIO (ani se to nedoporucuje delat). Kazdopadne, pokud neplanujes vymenu hardwaru, vyrazne se take nedopurucuje tento FW instalovat a zustat na verzi 59. Android jsem nezkousel (vylozene Android a PC nesnasim :D), ani zkouset nebudu. Ale co jsem cetl, tak original je trochu rychlejsi a stabilnejsi, ale zase nefunguje dotykove ovladani, ani pripojeni pres Wi-Fi (to AIO AA umi).

Už sem se taky objednal na instalaci CP. Jen me mrzi, ze uz nemohu pridat tweaky. Ta uvodni obrazovka, razeni vstupu atd by se mi libilo predelat taky..

Tak v pojetí Mac vs PC jsem asi největší hybrid já:) Programy ve kterých 99% dne pracuji na Mac neexistují, ale PC jako takové si už (bez ekosystému Apple) nedovedu představit tzn. Parallels desktop a totální provázanost MacOS a Windows...jo funguju tak už víc jak 5 let a dost se hrozím toho, že Apple opustí Intel procesory, protože pak nevím jak by to celé fungovalo..když mi ukradli Macbook tak jsem náhradně fungoval na Notebooku Dell a byla to teda hrůza:))

Odbočíme od tématu MAC vs. PC pro ostatní pod jednotným názvem počítač, notebook či laptop. ;)

Kdo má iOS12 tak ano, vyskakuje ta otravná hláška všem po odemknutí.

Nemám práva, ale nechtělo by to do prvního příspěvku připnout návod, postup, rizika, možnosti, rady okolo CP/AA když už to pomalu začíná nabíhat do miláčků?

Už sem se taky objednal na instalaci CP. Jen me mrzi, ze uz nemohu pridat tweaky. Ta uvodni obrazovka, razeni vstupu atd by se mi libilo predelat taky..
Technicky vzato, pořád můžeš, ale musíš absolvovat toto nebo si sehnat někoho, kdo je ochotný to udělat.

Zdar nazdar, mam od utery nainstalovany modul v 2016 CX5 a jsem trosku rozpacitej.
Predevsim jsem si mel aktivovat alespon touch za jizdy... jeste na stary verzi FW to slo pomoci DEL11.
Ted budu muset jit pres seriak. Je tu nekdo, kdo by mi to byl ochoten aktivovat za nejakej poplatek? Nechce se mi shanet ty komponenty.

Zdar nazdar, mam od utery nainstalovany modul v 2016 CX5 a jsem trosku rozpacitej.
Predevsim jsem si mel aktivovat alespon touch za jizdy... jeste na stary verzi FW to slo pomoci DEL11.
Ted budu muset jit pres seriak. Je tu nekdo, kdo by mi to byl ochoten aktivovat za nejakej poplatek? Nechce se mi shanet ty komponenty.

Kdyby se někdo našel, šel bych do toho taky.

Back