Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No v tom dalsim postu stejne pises, ze touch na Android auto nefunguje ani s MZD Tweaks hackem?Myslím kluci, že mate smůlu. Zatím jsem se nedocetl, že by to někdo u nás dělal.
Každý si sám zvolí co chce.
To je škoda. A nejde náhodou nastavit Mazda navigace (aby využila HUD) a pres to mobil na display? Běžně se dívám na oboje, ale toho hud se vzdát nechci, obzvlášť když na nove Mazde bude projekce přímo na sklo.
Mám Amazon basics za EUR 7 a je to naprosto bez problémů.Jo dost často - o tom bych mohl vyprávět asi nikdo nenakoupil za život tolik káblíků k telefonům jako já (manželka, dvě dcery, kabel doma, v práci, na chatě, v autě dva, u postele, v obýváku....)) a jediné co se v takovém množství a v přijatelné kvalitě dá kupovat jsou pouze certifikované kabely - jsou dražší, ale bez výjimky s nimi mám dobré zkošenosti...kdo bude kupovat kabely za 3USD tak jen vyhazuje peníze z oken...
To je škoda. A nejde náhodou nastavit Mazda navigace (aby využila HUD) a pres to mobil na display? Běžně se dívám na oboje, ale toho hud se vzdát nechci, obzvlášť když na nove Mazde bude projekce přímo na sklo.
Mám Amazon basics za EUR 7 a je to naprosto bez problémů.