Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak HUD je o tom co dokáže projektor zobrazit a či co je naprogramované. Ikdyž v tom může hrát roli i životnost, ergonomie, bezpečnost.
Včera dokonce na mne vyběhla nějaká hlaska v rudém poli. Jako fakt jsou Alarm hlášky anglicky?
Uplne si nejsem jisty, zda jsem to pochopil., jak to myslis. Ale zatim to koncepcne vypada navrzene tak, ze muze bezet prave jedna navigace, bud Mazdacka nebo ta z AA/CP (a vzajemne se "vypinaji").To je škoda. A nejde náhodou nastavit Mazda navigace (aby využila HUD) a pres to mobil na display? Běžně se dívám na oboje, ale toho hud se vzdát nechci, obzvlášť když na nove Mazde bude projekce přímo na sklo.
Jakoze pri nastavene cestine nebo jak? Ja to rikam porad, nelokalizovat, nelokalizovat, nelokalizovat! (teda aspon za predpokladu, ze vychozi jazyk je anglictina)Jako fakt jsou Alarm hlášky anglicky?
Jako fakt jsou Alarm hlášky anglicky?
Jak které auto. Mazda 6 mi řve BRAKE a Mazda CX-3 řve BRZDI. Takže novější model už má českou lokalizaci. Možná bude stačit aktualizovat SW řídící jednotky v M6, aby se i tahle zapomenutá anglická hláška počeštila.
Tak to jsem přesně nechtěl slyšet každopádně díkyUplne si nejsem jisty, zda jsem to pochopil., jak to myslis. Ale zatim to koncepcne vypada navrzene tak, ze muze bezet prave jedna navigace, bud Mazdacka nebo ta z AA/CP (a vzajemne se "vypinaji").
Ted jsem si tak vsiml, bydlis v Kralupech?
Mnoo ... ja si teda nakonec popravde myslim, ze jsi tam mel na tachometru pres 60 . Jakoze ano, Mazda ma tachometr relativne presny, ale kdyz ti namerili 59 km/h (a odpocitali povinnou odchylku -3 pod 100 km/h, takze pokuta za 56 km/h), tak bych to ze zkusenosti u sebe videl tak na 61 - 62 na tachu. Kdy jste popravde videli, ze by vam "radar" nameril vic, nez ukazuje tachometr? Ja asi nikdy. Ale jinak no offense .Mám stejně malou odchylku na svém autě. Srovnávám se Sygic nebo úsekovými radary. Už jsem to psal ve svém tématu, že tachometr v Mazdě je překvapivě přesný. Nevyplatí se jezdit 10km/h nad povolený limit, už se mi to jednou vymstilo.
Mnoo ... ja si teda nakonec popravde myslim, ze jsi tam mel na tachometru pres 60 .
Ted jsem si tak vsiml, bydlis v Kralupech?
U mě to funguje bez problémů - pokud připojíš iPhone před nastartováním (ale dost možná i když to připojím po nastartování - toto ještě nemám vysledované), automaticky se mi po chvilce (než to nabootuje) spustí CarPlay rozhraní a pustí se poslední přehrávaná skladba (u mě konkrétně ze Spotify, ale předpokládám, že na zdroji nezáleží). Zřídka kdy se stane, že se hudba nepustí, tak ťuknu na Play a nebo stačí stisknout tlačítko na volantu a říct Siri "Play music from Spotify".Zatim me teda na tom CarPlay nejvic vadi, ze vlastne "auto" nezacne samo hrat. Clovek si to musi jit extra pustit po kazdem nastartovani.
Mimochodem, zkouseli jste s tim uz nekdo telefonovat? Me poprve vcera nekdo volal a ja zpet ... a teda ... nejak to nemluvilo, nevim. Asi jsem neco delal spatne, ale zrovna jsem nemel cas si s tim hrat.
Staci kolecko najprv posunut vpravo na abecedu a potom tocit po pismenach. Mne to velmi vyhovuje.V MZD Connect jsem musel zběsile točit kolečkem, nej jsem se dostal třeba na "R".
Však to je přesně to zběsilé točení, o kterém píšu. Já radši dotyk, na CarPlay je to rychlejší než v MZD Connect (a bezpečnější).Staci kolecko najprv posunut vpravo na abecedu a potom tocit po pismenach. Mne to velmi vyhovuje.
Tak jsem zatim zkusil umele podhodit novy uvodni prispevek s malinkym rozcestnikem primarne na Tve male shrnuti. (uvodni prispevek)Nemám práva, ale nechtělo by to do prvního příspěvku připnout návod, postup, rizika, možnosti, rady okolo CP/AA když už to pomalu začíná nabíhat do miláčků?