- 6 507
Máš to krásný, ještě by to mohlo být s nabodeníčky...Tak jsem zatim zkusil umele podhodit novy uvodni prispevek s malinkym rozcestnikem primarne na Tve male shrnuti. (uvodni prispevek)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Máš to krásný, ještě by to mohlo být s nabodeníčky...Tak jsem zatim zkusil umele podhodit novy uvodni prispevek s malinkym rozcestnikem primarne na Tve male shrnuti. (uvodni prispevek)
Teda, ze si to vezmes sam do parady, to jsem necekal. Ale ... vis jak by na (IT) svete bylo krasne jen s ASCII?Máš to krásný, ještě by to mohlo být s nabodeníčky...
To zkus napsat @shr3k-ovi primo zpravu, pokud jde o udeleni prava. Jinak pak jedine poslat moderatorum vysledek, at to upravi za Tebe.Mohl bych dostat docasne práva na úpravu toho mého příspěvku? Potřebuji tam par věci doladit.
Heh, aha ... ted jsem si na novem telefonu instaloval Waze ... tak jsem se tam prihlasoval a nejak jsem se dostal do Scoreboard a koho to tam nevidim prvniho v All Time - Country ... no ja vim, jsem blesk .Ikdyz ... mozna si ted budu chvilku hrat spis s a AA.
Heh, aha ... ted jsem si na novem telefonu instaloval Waze ... tak jsem se tam prihlasoval a nejak jsem se dostal do Scoreboard a koho to tam nevidim prvniho v All Time - Country ... no ja vim, jsem blesk .
Prepinani hudba - navigace mi slo v pohode, jak pres HMI ("noticka" a NAV), tak pres AA (HMI joystickem "dolu" a pak uz jen tocit na volbu, kterou chci).Myslel jsem přepínáním hudba, navigace...
Hlasové ovládání jsem ještě nezkoušel, tobě ten Waze takhle jede?
Myslím, že musíš podržet stisknutý joystick na tlačítku navigací (první ikonka zleva na spodní liště) a pak si vybereš, jakou navigaci chceš. Třeba na tom přiloženém obrázku vidíš takovu šipečku u hudebních aplikací, tzn. že máš v telefonu víc než jednu hudební appku. Takže tu stejnou šipečku bys měl mít u navigací.Díky, ještě si s tím pohraji. Je pravda, že joystickem jsem zkoušel jen mačkat a posouvat do směru, jak jsem byl zvyklý přepínat nabídky, točit jsem nezkoušel.
Překvapuje mě nejvíc, že nemohu vybrat Waze, joystickem mě to pustí jen na Google mapy a pak dolů do menu.