- 6 507
Seznam aplikací pro Android Auto je taky podobně omezovaný...Je zlastni že spousta přistroju co běhaji pod androidem maji možnost nainstalovat všechno možný,holt Čina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Seznam aplikací pro Android Auto je taky podobně omezovaný...Je zlastni že spousta přistroju co běhaji pod androidem maji možnost nainstalovat všechno možný,holt Čina
Měl jsem na mysli radia s androidemSeznam aplikací pro Android Auto je taky podobně omezovaný...
K čemu nám ta informace je, že to víš, když nic neřeknešMy víme (o Google to vím už 3 týdny), a dokonce TomTom má být do konce roku či na začátku 2019.
Jo, to jsem precetl, jsem jeste v kontaktu s US majiteli CX5, tam je taky par informaci.
V tom pripade nevahej a dopln je i zde u nas do uvadeneho tematu, at se take nachytrime. Klidne formou odkazu jinam .Jo, to jsem precetl, jsem jeste v kontaktu s US majiteli CX5, tam je taky par informaci.
Google Mas v CarPlay uz jsou od dnesniho vecera oficialne podporovane. Potrebujete iOS12 a posledni aktualizaci Google Maps.
Počkejte až se podíváte na spotřebu mobilních dat s těmi satelitnimi podklady.
Jo hezký to je. Jenze v ČR se kvičí, že Waze žere hodně když je online. Cca 50mb/1000km.
U GM to bude mnohem více. Takže si užívejte pár dní a potom nalepte na displej papírovou mapu.