• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Mno me takhle dve navigace jedou, jen kdyz se mi to bugne. Jinak to standardne zustava u toho, ze bud jedna (Mazda) nebo druha (z AA). Ale treba to u novejsiho CP neumi ty nove mapy poznat ;).

Budu to teď zapínat stále, když budu v autě, ať máme adekvátní odpověď na tu spotřebu dat - mám jich docela dost takže během cca 14 dnů uvidím, jestli je to model k něčemu nebo je to jen hezké:)

Mno me takhle dve navigace jedou, jen kdyz se mi to bugne. Jinak to standardne zustava u toho, ze bud jedna (Mazda) nebo druha (z AA). Ale treba to u novejsiho CP neumi ty nove mapy poznat ;).

No...já v GM navigaci nespouštěl - jen jsem si pustil zobrazení včetně dopr.situace a to mi v kombinaci s imlicitní Mazda navigací zobrazenou na HUD funguje, ale vyzkouším....je pravda, že kombinace Mazda/AppleMaps obě spuštěné navigace nefungují...

Budu to teď zapínat stále, když budu v autě, ať máme adekvátní odpověď na tu spotřebu dat - mám jich docela dost takže během cca 14 dnů uvidím, jestli je to model k něčemu nebo je to jen hezké:)
Ono, tak nejak som si predstavoval aj ja že by som to používal, dnes večer to vyskúšam, a čo sa týka dát, v reále možno na 80% prípadov stačí zobrazenie klasickej mapy, a iba v tých 20% keď sa reálne človek krúti napr. v meste alebo odľahlejšej oblasti, tak pomôže to, že na mape vidí reálne budovy, stromy atp. namiesto sivej plochy a vtedy tých dát asi veľa nestiahne.

Super. Budu rád za testy o spotřebě. Máme novou hračku tak zkoušejme. :)

Uvidíme:) Možný to je - to mne nenapadlo...každopádně je super si v implicitní Mazda navigaci zadat trasu, kterou to ukazuje na HUD a k tomu si pustit satelitní GM s dopravní situací....tahle kombinace funguje...na data mrknu za pár dnů...

Přesně to jsem potřeboval! Next step je GM přímo do hud :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Přesně to jsem potřeboval! Next step je GM přímo do hud :D
Sent from my iPhone using Tapatalk

No nerozumím tomu, ale myslím si, že je jedna věc implementace GM do CP/AA a druhá do HUD - to už by asi záleželo spíš na Mazdě a tomu teda spíš nevěřím:)

Zdar, ted jsem si vsimnul, ze lze aktivovat developer mode v Android Auto. 10x kliknete na About Android Auto v telefonu... mozna to by mohla byt cesta, jak mit touch v AA v Mazde, dohrat tam neco, co prenastavi AA?

Nejakou stopu vidim tady, lze dohravat unknown a uncertified apps: https://labs.xda-developers.com/store/app/uk.co.boconi.emil.obd2aa
https://labs.xda-developers.com/store/app/uk.co.boconi.emil.obd2aa
https://www.reddit.com/r/AndroidAuto/comments/9aix4a/removing_6_taps_limit_with_obd2aa/

Bohuzel ja zapomenul udelat ten prvni krok aktivovat to pres to secret menu, nez jsem si tam dal SW 70. Takze ted to uplne neotestuju. Dalsi stopa je "Tap 6 limit" :)

Tak potěš:)) Ještě waze a nevím...už mi běžely v autě souběžně všechny tři navigace..každou jsem nastavil jinam...

Dokud nebude fungovat HUD, tak je AA/CP k ničemu. To můžu rovnou telefon nechat v držáku.

Proste preferuje navigaci na HUD displeji. Přesněji pruhy. Nehledal bych zatím nic víc.

Ono je to opravdu krásné na tom HUD. Ale v tomto případě zamáčknout slzy a jedu na CP.
Ano každého volba.

:D..oukej...mne jen udivuje víc a víc, že někdo může předpokládat, že bude někdy jakákoliv vazba mezi AA/CP a HUD..

Dostupné API od Mazdy pro Apple. API od Apple pro vývojáře navigací. Ono by to šlo. Jenže Mazde a nejenom bude trvat pár let než pochopí, že s TT a Here prostě nevyhraji a začnou přemýšlet jinak.

Mno patrne je to jedina vec, co by @zde zajimala.
Ja to chapu, pro me je to taky dulezity. Zvuk navigace mam vypnutej a pres HUD se daj celkem snadno sledovat ruzny sjezdy a odbocky, abych je nezmeskal. Proto je pro me dulezita moznost paralelniho zapnuti GM a Mazda navigace do HUD.

Ja to chapu, pro me je to taky dulezity. Zvuk navigace mam vypnutej a pres HUD se daj celkem snadno sledovat ruzny sjezdy a odbocky, abych je nezmeskal. Proto je pro me dulezita moznost paralelniho zapnuti GM a Mazda navigace do HUD.

:) Ale to je to co funguje, jak jsem psal...to se líbí primárně i mně..

MaTez: a jak si toho docili? jak to mas nastevno v telefonu a v MZD?

Back