- 2 675
Mno me takhle dve navigace jedou, jen kdyz se mi to bugne. Jinak to standardne zustava u toho, ze bud jedna (Mazda) nebo druha (z AA). Ale treba to u novejsiho CP neumi ty nove mapy poznat .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mno me takhle dve navigace jedou, jen kdyz se mi to bugne. Jinak to standardne zustava u toho, ze bud jedna (Mazda) nebo druha (z AA). Ale treba to u novejsiho CP neumi ty nove mapy poznat .
Ono, tak nejak som si predstavoval aj ja že by som to používal, dnes večer to vyskúšam, a čo sa týka dát, v reále možno na 80% prípadov stačí zobrazenie klasickej mapy, a iba v tých 20% keď sa reálne človek krúti napr. v meste alebo odľahlejšej oblasti, tak pomôže to, že na mape vidí reálne budovy, stromy atp. namiesto sivej plochy a vtedy tých dát asi veľa nestiahne.Budu to teď zapínat stále, když budu v autě, ať máme adekvátní odpověď na tu spotřebu dat - mám jich docela dost takže během cca 14 dnů uvidím, jestli je to model k něčemu nebo je to jen hezké
Uvidíme Možný to je - to mne nenapadlo...každopádně je super si v implicitní Mazda navigaci zadat trasu, kterou to ukazuje na HUD a k tomu si pustit satelitní GM s dopravní situací....tahle kombinace funguje...na data mrknu za pár dnů...
Přesně to jsem potřeboval! Next step je GM přímo do hud
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokud nebude fungovat HUD, tak je AA/CP k ničemu. To můžu rovnou telefon nechat v držáku.
Ja to chapu, pro me je to taky dulezity. Zvuk navigace mam vypnutej a pres HUD se daj celkem snadno sledovat ruzny sjezdy a odbocky, abych je nezmeskal. Proto je pro me dulezita moznost paralelniho zapnuti GM a Mazda navigace do HUD.Mno patrne je to jedina vec, co by @zde zajimala.
Ja to chapu, pro me je to taky dulezity. Zvuk navigace mam vypnutej a pres HUD se daj celkem snadno sledovat ruzny sjezdy a odbocky, abych je nezmeskal. Proto je pro me dulezita moznost paralelniho zapnuti GM a Mazda navigace do HUD.