• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

Nic jsem nikde nenastavoval...zatím to jen tak do kříže testuju, ale když mám na CP zapnuté GM se satelitním zobrazením a dopravní situací a nastavím si na Mazda navigaci trasu tak mi běží na displayi GM a na HUD Mazda navigace....
Take se dá zapnout zároveň AppleMaps navigace a GM navigace, ale to už je teda hezký chaos, nicméně ten první model je sympatický - šipky Ti ukazují kam máš jet a zároveň vidíš pěkně přehledně dopravní situaci a kudy projíždíš...

Je to divné, bo to by mělo být zablokováno. Vyzkouším...no, až asi zítra. Auto má dnes žena.

AppleMaps navigace a Mazda navigace se navzájem docela spolehlivě shazují i když taky se dají spustit najednou....ale Mazda navigace a zobrazení GM mi fungují normálně..

parada, zítra mi to budou instalovat tak hned vyzkousim

Zajimave je, ze mi tu prijde, ze vetsina lidi spis pouziva/chce pouzivat CP nez AA. Cim to? Protoze androidich telefonu bude urcite vice.

Já třeba používám AA a v německém vozíku to funguje pěkně bez chyb. Zvuky se pěkně mixují, jediné, co to ovlivňuje, je, že když je nastavená cesta v palubní navigaci a začnu navigovat přes Waze, tak to navigaci v palubní navigaci stopne. Ale jde ji zpět nahodit a využívat i opačně, Waze nechat vyprávět o radarech a navigovat přes palubní navigaci...

Me to funguje i v Mazde, jak popisujes, @shr3k-u. Jen ta stabilita je nic moc. A nevim, zda to je Mazdou nebo telefonem (AA pouzivam vubec poprve, navic telefon mam ted cerstve novy).

Me to funguje i v Mazde, jak popisujes, @shr3k-u. Jen ta stabilita je nic moc. A nevim, zda to je Mazdou nebo telefonem (AA pouzivam vubec poprve, navic telefon mam ted cerstve novy).
Teda co se týče stability, tak občas padne Waze na hubu, nebo se nějak rozhodí grafika, ale to je feature toho zbastleného klienta. Google Maps fungují naprosto bez problémů...

Teda co se týče stability, tak občas padne Waze na hubu, nebo se nějak rozhodí grafika, ale to je feature toho zbastleného klienta. Google Maps fungují naprosto bez problémů...

Pod to naprosto (pokud můžu soudit už druhý den) bych se asi podepsal až na drobnost - dělá mi to nějakou vertikální chybku přes display..takový tenký chybový řádek, ale nic s čím by se nedalo žít...a teď mne napadá, asi je to jen při satelitním zobrazení..

....a když chcete telefon od CP/AA odpojit, nezapomeňte GM ukončit, ať se pak nedivíte, že na Vás ta bába pořád mluví...já vystoupil z auta, vzal telefon a šel se projít se psem a pořád na mne někdo mluvil, než mi došlo, že je to ta bába z GM:))

Poslední úprava moderátorem:
Tak sem odevzdal auto v servise a odpoledne si pro nej jdu..nicmene mi rikali, ze upgradovat software netřeba na 70.xxxx, pry ani oficialne nevysel a ze nemam verit vsemu co tady na foru pisete :) toz uvidim

Tak sem odevzdal auto v servise a odpoledne si pro nej jdu..nicmene mi rikali, ze upgradovat software netřeba na 70.xxxx, pry ani oficialne nevysel a ze nemam verit vsemu co tady na foru pisete :) toz uvidim
V nové M6 mám v. 70.xxxx, takže bych čekal, že vyšel :)

Hmm...tak takovým "odborníkům" bych auto asi nenechal:( nechat je tam něco montovat aby následně zjistili, že to musí zase vymontovat aby mohli upgradovat software a následně to tam zase mohli namontovat...hmm..do toho bych asi vědomě nešel...a buď si jistý, že až Ti předají auto s namontovaným hardwarem a sw 70.xxxx tak to tak prostě museli udělat, protože pokud budou vycházet z toho co jsi psal tak to jinak ani nejde...a to že na "starém" sw tento hw prostě nejede už si tu i lidé vyzkoušeli, že?

Jo kamaráde, počítej s tím, že právě vyhazujes 6000 do koše.
Postup je v návodu jasný.
1. Update SW na 70.....21
2. Update HW a to jednotky a kablu.

Pokud udělají pouze krok 2, nepojede to.
Pokud nahrají bod 1 po bodu 2, nepojede to

Jak se řeší postup když to doje.... zatím asi nikdo neví. Snad se dá vrátit starý HW a začít od začátku. Ale když už tam flaknou pokusama nový SW na starý HW? Zda to jde vrátit? Netuším. Možná Shr3k bude vědět.

Myslím že zvedni telefon, zaraž je jak prdy, a objednej se kde to udělají poradne.

Mne děsí, že oficiální servisy plkaji takové hovadiny a nedrží se předepsaných postupů. A to je jednoduchá věc. Co u složitějších věcí?

Jo hosi, ja jim to rikal a udelali ze me ko_ota.. pry to mají ve firemních vozech a funguje to..ja jim rikal, ze znova to tam na pul dne davat nebudu..jinak je to Autolaros Ostrava.. poreferuju odpoledne, co tam mam a zda to fachci

Jo hosi, ja jim to rikal a udelali ze me ko_ota.. pry to mají ve firemních vozech a funguje to..ja jim rikal, ze znova to tam na pul dne davat nebudu..jinak je to Autolaros Ostrava.. poreferuju odpoledne, co tam mam a zda to fachci

Ve firemních vozech a funguje to? Není nic jednoduššího než si to nechat předvést a nechat si ukázat na jakém sw jim to funguje, ale to je samozřejmě můj pohled na věc. Já když jsem přišel na montáž CP a měl jsem již sw 70...21 instalený tak jsem si tedy poslechnul, že to měli udělat oni, ale nakonec mne pochválil, že to byl přesně ten, který tam dle postupů dát měli takže vše v pořádku..
Rozhodně bych to neviděl na "znova na půl dne", ale při přebírce vyzkoušet, nepřevzít a žádat okamžitou nápravu, ne?

jj, pokud to nepujde tak to neprevezmu

Se mnou si vedoucí servisu při předání sednul do auta, nechal mne připojit telefon a snažil se mne s tím učit zacházet...takže nějaká předávka a odzkoušení by měla proběhnout předpokládám, že všude - je to přeci při předávání jakéhokoliv díla zvyklostí.
Mně tu tedy v rámci všech prací i vyluxují a opláchnou auto a po dobu co je u nich mám mi půjčí náhradní, ale to asi všude běžné není:)

Ne všechno je běžné jak píšeš, ale tím, že jsem byl první u koho to montovali, tak byli zvědaví jak báby na trhu kde je sleva. Ano, seděli a koukal celý servis :) Víš jak připojíš CP a ono to hned naběhlo, všichni spodní panty dole, panika, že už neprodají žádnou SD kartu.... :p

Back