Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Luďku díky, tak to dělám. Standardní iP "reset", mám 11pro , vlastně ani nevím jak jinak iP restartovat, nikdy to nebylo potřeba. Zítra ještě vyzkouším odstranit Mazdu z CP v iP a spářit znova, jak píše @GinBook. Jinak už mě nic moc nenapadá. Možná mi to dělá poslední verze iOS, do té doby jsem nikdy neviděl hlášku " Car Play selhal" , jenom se to prostě občas nepřipojilo. Někdy stačilo restartovat auto, jindy zas telefon, ale po instalaci update na 13.4.1 se k obvyklým potížím přidalo ono "selhání", které zatím nemá řešení....zmáčknu volume +, pak volume - a potom držím pravé tlačítko dokud nezhasne a znovu nenaskočí nakousl jablko, pak pustím a nechám telefon naběhnout.
Ahoj ,@Sikyl a nemůžou tam dělat bordel ty dva telefony/hotspoty? Osobně jsem z MZD vyhmyzil všechny dříve připojené telefony.
jinak volám sláva do celého světa, Car Play už se zase připojuje jak za mlada Dokonce i kabel s magnetickým konektorem