Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jestli se nepletu, tak má mazda wifi. Je schopná se připojit na wifi. V životě jsem nepochopil, k čemu je to dobrý, jelikož neparkuju v obyváku.Android Auto za běhu kóduje a posílá obsah obrazovky telefonu jako video, na to by kapacita Bluetooth přenosu poněkud nestačila.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Keď to bude bezpečné, musíte najskôr klepnúť na upozornenie. Potom môžete používať Asistenta Google počas šoférovania.
@MikeMaster řekl vše podstatné a už to tu bylo napsáno.Chtěl bych se zeptat kolik vás stála dodatečná instalace CarPlay/AA.
Na stránkách Mazdy píší, že cena je 2 522,51 Kč + propojovací kabel + páska. V servise (Auto Efekt Zlín) byli celkem překvapení když si to také našli, napřed mi totiž tvrdili, že to přijde na cca 5 500,- včetně práce. Budou tedy zjišťovat jak to tedy je.
Proto by mne zajímalo kolik vám servis účtoval.
Díky.
Ano, bez cla a DPH.Díky všem za odpovědi. Na Amazonu se to dá pořídit za 168 dolarů včetně kabeláže, ale sám bych to nainstalovat nezvládnul. Nechám to tedy zřejmě na servise.