Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky o něčem podobném uvažuji - jen s tím, že cd bych nechal a podložku v prostoru pod ním bych udělal jako bezdrátovou nabíječku.vážně uvažuju, že vyhodím CD jednotku, zvětším tak odkládací prostor a udělám tam nabíjecí podložku..
Tady u Mazdy je to spíš specifický problém špatné volby dodavatele (NNG Kft), který s tím neměl zkušenosti. Takových problémů bylo víc, vahadla od Schaeffleru pro motory SH, AdBlue Bosch pro CX-7...Software je abstraktni, do nejaky miry zavisly na kulture, jazyce a tak... a tam se proste nas a jejich svet nepotkava, takze i kdyz outsourcuji, davaji mu jiny duraz, nez my tady, a podle me o dost hur hodnoti kvalitu z naseho pohledu.
Ahoj, dostala se ke mě mazda 3 z roku 2015, u které bohužel šetřili při nákupu a je bez navigace. Když se snažím na televizi v menu zapnout navigaci, tak to jen píše Tato mazda není vybavena navigací... Procházel jsem ruzná témata tady i jinde na internetu a trochu váhám, co dělat. Zatím se mi do android auto úplně nechce.
Jestli trváš na originální Mazda navigaci, zkus kontaktovat @shr3k, třeba ti bude umět pomoct. Za sebe bych se na ni rozhodně vykašlal, ta navigace je k ničemu a pořiď si do Mazdy za cca 5500,- Apple CarPlay/Android Auto modul i včetně instalace.Ahoj, dostala se ke mě mazda 3 z roku 2015, u které bohužel šetřili při nákupu a je bez navigace. Když se snažím na televizi v menu zapnout navigaci, tak to jen píše Tato mazda není vybavena navigací... Procházel jsem ruzná témata tady i jinde na internetu a trochu váhám, co dělat. Zatím se mi do android auto úplně nechce. Na druhou stranu dávat za originální kartu u Mazdy asi 16 000, to je úplný nesmysl. U nákupu na ebay nebo na Sbazaru atd. je docela riziko, jestli to bude fungovat, jaká tam je verze map atd... Pak jsem našel nějaký eshop: https://www.auto-navi.cz/mazda-connect-mapy-2020-evropa-sd-karta-bjm766ez1p kde kartu prodávají za docela dobrou cenu. Ovšem mám obavu, aby to nebyl nějaký podvod. Nemá s tímhle obchodem někdo zkušenost? Nenašel jsem žádná hodnocení třeba na Heurece atd. Dovolat se mi tam nedaří 2 dny, tak to ve mě úplně nebudí důvěru :-/
Díky, přesně tohoto jsem se bál. V tomto případě to rozhodně nemá cenu.tak jsem zas krabičku vrátil a kupovat určitě nebudu. Krabička je nejspíš v pohodě a funguje (podle tisíců kladných recenzí majitelů různých značek aut), ovšem s Mazdou (alespoň tou mojí) prostě funguje ráno, v neděli a v dubnu, a to mě nebaví Chtěl jsem udělat video, jak to nabíhá a funguje, ale celé odpoledne už jsem se nepřipojil, takže zůstávám u kabelu, kde je šance na funkční CP o něco větší :-/
Vyzkoušeno za vás. Nefunguje
Nevím teda, kde bych měl AA vidět. Zkoušel jsem to různě popárovat přes wifi, BT, kabel, ale nic. Předpokládám, že podmínka pro AA v systému budou ty HW díly, aby pak lidi nebyli smutní, že jim to nedobíjí dost rychle. Takže smolík.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Když vidím, kam člověka kolikrát pošle mazdí navigace tak byl původní majitel rozumný a nevyhazoval peníze za zbytečnosti. Snad jakákoli navigace naviguje líp než ta od Mazdy. Přitom rozhraní se mi ze všech navigací podle kterých jsem kdy jezdil líbí nejvíc. Ačkoliv jsem četl nejednu stížnost že vypadá nemoderně, mě přijde perfektně přehledné a chytrá klávesnice je v autě naprosto super (takovou jsem viděl jenom u be-on-road). Ale v praxi jediné pozitivum vidím v čtení značek. Jestli jí mermomocí chceš, tak za mě ebay a nějaký ověřený prodejce.
Super. A kde se volí, která navigace bude na Dashboardu zobrazená?Jenom takovej update: s novou aktualizací Google Map už můžete mít zobrazenou kartu Goohle Map na Carplay dashboardu. Dříve tam šlo mít pouze Apple mapy.
Zobrazit přílohu 30091
Dík. Já jsem teda dashboardu nepřišel na chuť. Ideálně, kdyby šel úplně vypnout. Kdy to bude podporovat Waze?Vždy se zapne poslední aktivní pokud se nepletu.
Sent from my iPhone using Tapatalk