Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdar pánové, mám předfaceliftovou šestku z roku 2018, u které zvažuju instalaci AA a související dotaz: Ve chvíli, kdy připojím AA, mám přístup pouze k Androidu a pro práci s původním infotainmentem musím telefon odpojit, nebo se AA bere jako aplikace a je možný se z ní zase vracet k původnímu Mazdímu infotainmentu?
Už mě ta Siri v CarPlay na MZD Connect 2 v BP pěkně štve (hodně umírněně řečeno). Už ji radši ani nepoužívám, protože asi tak po každém pátém spuštění Siri tlačítkem na volantu se mi úplně kousne infotainment, přestane hrát hudba a tak za 5-10 minut se to teprve samo zrestartuje. Během těch pár minut si poslechnu, co všechno v tom autě štěrchá (a musím pochválit, že je fakt dobře odhlučněná ). To fakt dělá jenom mně nebo nikdo Siri v BP nepoužíváte? Připouštím, že existuje možnost, že by to mohlo být starším iPhonem (původní SE), ale moc se mi to nezdá.
Takže hlavní otázka - jak se to dá oficiálně reportovat do Mazdy? Poslední upgrade firmwaru MZD Connect to nevyřešil.
Protože to spustí Siri všem v autě? Nemyslím si ale, že záleží na tom, jakým způsobem se Siri spustí. A nic to nemění na tom, že chci ať to funguje tak i tak, tedy i na tlačítkuProč voláš Siri tlačítkem?
Od toho je Hej Siri....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ak máš spotify nainštalovaný iným spôsobom ako priamo oficiálne z Google Play, tak treba v nastaveniach AA cez vývojárske nastavenia povoliť "neznáme zdroje".Ahoj mam dotaz nikde nemohu najid v AA Spotify Waze je tam bez problému,nevite cim by to mohlo byt?
právě že ho mám z Google PlayAk máš spotify nainštalovaný iným spôsobom ako priamo oficiálne z Google Play, tak treba v nastaveniach AA cez vývojárske nastavenia povoliť "neznáme zdroje".
tak spotify se konečně oběvil musel být nejdřive spuštěn v Tel než se připojil a od té doby už tam jetekto to mam v mobiluZobrazit přílohu 30700
Dnes som si všimol že na mobile už mám vo waze navigovanie do pruhov pred križovatkou. Je nejaká šanca že to uvidím aj na displeji v aute?