• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika MZD Connect nově s Android Auto a Apple CarPlay

To sice jo, šle jakmile pustit Waze (jinou navigaci) už na HUD nic mít nebudeš. Přesněji ne pruhy, jen rychlostní značky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jj. To vím. Až tak jsem stejně na navigační pokyny v hud nekoukal, nejak mi hltam neprirostly k srdci (oku).Ale bál jsem se, že mi nyní zmizely z hud i ty značky, na který jsem si celkem zvykl

...asi tak co se týká čtení značek v Mazdě. A hlavně, od té doby co jsem vyhodil kartu, jede MZD 2-3x rychleji.

Nasedal a vysedal a odpojovat a připojoval telefon víc a častěji než bylo milé. Nakonac se MZD restartnul cca 10 minut po rozjetí, 5 minut nabíhal a CP už nerozchodil. Po zastavení, vypnutí motoru, a nastartování vše naskočilo na první dobrou.
Prostě CP nemá rádo dovnitř, ven, dovnitř, ven, dovnitř, ven....

655c95e771076ab85a7df82c89caabee.jpg
0886df748afe453f3d8654406017563e.jpg

V stredu som si dal v ramci rocnej prehliadky namontovat moul CP/AA. Ked to uz mali rozobrate, tak som ich poprosil aby mi vtiahli kabel od laktovky ku kastliku pod ovladanim klimy a kupil som redukciu z USB C na Lighting (apple).
Prve testy ci uz Android Auto alebo CarPlay prebehli uspesne...CP sa mi zda krajsie/lepsie ovladatelne, bezi na nom aj Sygic (aj ked pouzivam najma Waze). Konecne mozem navi kartu hodit do kosa :)
Za mna dobra investicia....

IMG_20200501_142832.jpg IMG_20200501_142841.jpg IMG_20200501_142854.jpg IMG_20200501_142934.jpg

Šikovný.
Co mám já kablik protáhnutý přes tunel je už mrtvý. A neumím tunel rozdělat.

Po aktualizácii telefónu na Android 10 sa AA "legalizovalo" a automaticky sa aktualizuje cez Google Play.

Screenshot_20200613_175137_com.android.vending.png

Jo jo. Android 10 má už podporu AA v ČR.

Mám Samsung Galaxy 10+, Android 10 a nic. Žádný AA v Google Play není dostupný... :(

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Dostupný na inštaláciu nie je, ale keď som ho mal v telefóne z iného zdroja, tak ho už vidím v Google Play a dá sa aktualizovať (aj automaticky).

Mám Samsung Galaxy 10+, Android 10 a nic. Žádný AA v Google Play není dostupný... :(

Ono na 10ke by to malo byt uz predinstalovane v systeme. Takze v google play to nenajde, ale v nainstalovanych appkach by to malo byt. Aspon ja na Xiaomi to tak mam.

Aplikace tam je,jen není vidět,je potřeba zadat v příkazu hledat pa se objeví.
No já dal právě vyhledávat a nic. Z odkazu výše mi ji to zobrazí. Já mám AA nainstalované, jen se to tak nějak stále tváří, že pro mě neexistuje...

Mám Samsung note 10 a po příkazu v hledat,vyskočí že je v části nastavení a pokud na to kliknu otevřou se informace o aplikaci.

Android auto vyžaduje připojení telefonu kabelem nebo lze i přes bluetooth?

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Android Auto za běhu kóduje a posílá obsah obrazovky telefonu jako video, na to by kapacita Bluetooth přenosu poněkud nestačila.

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk

AIO ma vlastni AA (coz vetsina z nas vi) a umi ho pripojit bezdratove pres wifi. Pry se obcas seka zvuk. Ja mam taky novy usb hub s verzi fw 70, takze jsem nemel moznost to vyzkouset,protoze s touto verzi fw tam nefunguje zvuk.
Dal umi navic AA od AIO navigacni sipky v HUD. To uz jsem moznost vyzkouset mel. Funguje to vcelku dobre,ale perfektni to neni. Vzal jsem si ze servisu ten stary usb hub,abych kdyztak udelal downgrade fw a mohl pouzivat ty sipky, ale nejak se mi do toho moc nechce. Doufal jsem,ze to zprovozni pro v70, ale borec tam k tomu bugu dal stitek "help wanted", takze on na tom asi delat nebude.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk
Ahoj prosim Te zkousel jsi downgrade firmwaru? hledam k tomu informace a ruzne zdroje se rozchazi v tom zda pouzit prvne reinstall.up a nebo failsafe.up?

Back