Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Diferenciál a rozvodovka - ideálně po 60000km, při ponoření do vody je výměna oleje ihned.Mazda 6
Rok 2016
Motor 2.5
Kdy měnit olej v diferaku a rozvodovce?
Po kolika km díky
Díky koupil sem s najezdem 66tis a hned v 69tis sem nechal vyměnit olej v prevodovce v app Praha servis a tam mi daly štítek další vymena 129 000 takže po 60tis jinak olej v motoru dělám 8 až 10tis max ale zajímá mě zbytek teď mám najeto 99tis auto slaví v březnu 9 let a kdy třeba menit brzdovou kapalinu a chladici a co olej ze serva někdy se i tohle přeci jen měníDiferenciál a rozvodovka - ideálně po 60000km, při ponoření do vody je výměna oleje ihned.
Dřív (GG atd...) býval interval 45000-50000km
Ale asi myslíš výměna oleje v převodovce (maže i diferenciál), kde je výměna ideální do 120000km/6let
Ale ty píšeš do tématu o manuální převodovce. Tam je výměna v jiném intervalu. Ty máš teda automata (Skyactiv-G 2.5) ? To je úplně jiný téma, úplně jiný olej, úplně jiný postup výměny a i jiný interval.Díky koupil sem s najezdem 66tis a hned v 69tis sem nechal vyměnit olej v prevodovce v app Praha servis a tam mi daly štítek další vymena 129 000 takže po 60tis jinak olej v motoru dělám 8 až 10tis max ale zajímá mě zbytek teď mám najeto 99tis auto slaví v březnu 9 let a kdy třeba menit brzdovou kapalinu a chladici a co olej ze serva někdy se i tohle přeci jen mění